OZNÁMENÍ O PŘESUNUTÍ AKCE TRIPLE X!


Důvodem přesunutí akce je zranění progresivního matematika a zakladatele Protikorupčního fondu Karla Janečka, který si při tréningu skoku obnovil zranění zad. „Je mi velice líto, že tak skvělou akci musíme přesunout na příští rok, ale lékaři mi doporučili neskákat. Mám za sebou malou premiéru a už se nemohu dočkat, až budu v pořádku a budu moci skákat,“ řekl Karel Janeček.
Akce Triple X sice tento rok nebude, ale organizátor akce Marek Rejman diváky nepřipraví o tak netradiční zážitek. Skok autem je naplánován i na největší FMX akci v České republice – FMX Gladiator Games. „Je škoda, že musíme Triple X přesunout, ale zdraví je samozřejmě přednější. Nechceme diváky připravit o tak zajímavou podívanou, a proto budu skákat v O2 aréně v rámci Gladiator Games, kam jsou určitě všichni zváni,“ dodal Marek Rejman.
V nejbližší době bude zveřejněn nový termín akce Triple X. Lístky, které si již diváci zakoupili budou platit i v příštím roce.
Sledujte nás na: www.fmxgladiatorgames.com a také na Facebooku Triple X http://on.fb.me/180zP0w nebo FMX Gladiator Games http://on.fb.me/16gcUhF
Top