ZRUŠENO: KIRI TE KANAWA - PRAHA 21.9.2013

Koncert jedné z nejuznávanějších sopranistek všech dob
Kiri Janette Te Kanawa
plánovaný na 21.9.2013 ve Smetanově síni Obecního domu v Praze byl bohužel ZRUŠEN.

Požadavek na vrácení vstupného lze uplatnit oproti
předložení platné vstupenky v místě jejího zakoupení.
Kontakt pro vstupenky zakoupené prostřednictvím platební karty
a vytištěné individuálně (HOMEticket) a pro vstupenky zaslané na dobírku:
reklamace@ticketportal.cz, +420 224 091 439

níže oficiální sdělení pořadatelské agentury
Team Ticketportal

**************************

Vážení přátelé,

přejeme Vám příjemný letní čas a rádi bychom Vám trochu obohatili letní kulturní zprávy. Všichni víme, že situace na naší kulturní scéně není jednoduchá, proto jsme se dohodli na následující budoucí spolupráci.
Tedy, nebudeme více konkurenty, naopak spojíme síly. V tomto momentě se naše spojení týká zejména podzimního koncertu Roberta Alagni v Praze.
Roberto Alagna na ticketportal.cz   ZDE
Art Invest Holding zůstává pořadatelem tohoto koncertu, ale jeho produkci převezme Nachtigall Artists Management.
Z důvodů, abychom alespoň trochu dokázali snížit vstupné, přesuneme projekt do Smetanovy síně Obecního domu. Výměna vstupenek bude probíhat od 1. 8. 2013 prostřednictvím předprodejních míst, kde byly původní vstupenky zakoupeny.
Věříme, že Vás zaujme a uspokojí dramaturgie koncertu, chceme zařadit ucelenější operní pasáže (J. Massenet - Werther, Ch. Gounod - Faust a G. Bizet - Carmen). Hostem koncertu bude mladá mezzosopranistka Roxana Constantinescu (www.roxanaconstantinescu.com).
Další závažné rozhodnutí jsme učinili v souvislosti s koncertem Kiri Te Kanawa v Praze. Její zářijový koncert v tomto momentě rušíme (opakoval by se téměř totožný program, jako v loňském roce v Jaroměřicích nad Rokytnou), respektive jej nahradíme recitálem ve Dvořákově síni Rudolfina v první třetině roku 2014.
Jakmile doladíme nový termín projektu "Koncert s legendou k významnému jubileu", budeme Vás informovat. Vstupenky je opět možno vrátit prostřednictvím předprodejních míst.
Děkujeme Vám za pochopení a přízeň a věříme, že v novém spojení dokážeme připravit všem příjemné zážitky a vysoce profesionální koncertní projekty.

ART INVEST Holding, s.r.o.

Top