ZRUŠENO: Divadlo pod Palmovkou - všechna představení do konce sezóny 2012/2013

Vážení zákazníci,

 

s odvoláním na níže vydanou tiskovou zprávu Divadla pod Palmovkou jsou všechna představení tohoto divadla do konce sezóny zrušena a je možné požádat o vrácení vstupného následujícím způsobem:

Po předložení platné vstupenky v místě jejího zakoupení=zaplacení, a to bez zbytečného odkladu.

V případě, že jste si zakoupili vstupenku přímo prostřednictvím internetu je potřeba požádat o vrácení vstupného přímo centrální kancelář TICKETPORTAL, Politických vězňů 15, Praha 1, 110 00, anebo ji zaslat poštou na tutéž adresu.

V případě vstupenek vytištěných formou HOMEticket je potřeba současně zaslat či na místě vyplnit i čestné prohlášení, že si nárokujete vrácení peněz za předmětné představení jen jednou.

Při vracení vstupenek vytištěných formou HOMEticket je možné kontaktovat centrálu sítě Ticketportal i na e-mailové adrese: reklamace@ticketportal.cz a zaslat vstupenky i vyplněné čestné prohlášení elektronicky.

Vstupné je v případě internetového nákupu vstupenek vraceno návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny.

 

V případě vstupenek objednaných na dobírku, je potřeba vrátit originál vstupenky osobně či poštou též na adresu centrály, do průvodního dopisu je však potřeba napsat číslo účtu, na který bude vstupné zasláno zpět.

 

Omlouváme se Vám za vzniklé komplikace a děkujeme za pochopení.

 

TEAM Ticketportal

 

 

Tiskové oznámení, Praha 4.6. 2013

 

Divadlo pod Palmovkou nebude hrát do konce června

 

V Divadle pod Palmovkou jsou zatopené sklepní prostory, poškozené jsou kotelny, vzduchotechnika, odpojen je přívod plynu a elektrické energie. V tuto chvíli je jasné, že divadlo neodehraje žádné představení minimálně do konce června, kompletní provoz divadla by mohl být obnoven za 3-5 měsíců. V tomto odhadu doby, která je potřebná pro obnovení provozu nejde jen o opravy a vyschnutí zatopených prostor, ale v neposlední řadě o finance,“sdělil s ohledem na zkušenosti z povodní před 11 lety ředitel divadla Petr Kracik.

 

Od včerejška voda ve sklepích mírně klesla, veškerá technologie je však stále pod vodou. Voda se dostala i do zadní části sklepů, které jsou pod jevištěm a odkud se nestačily odstěhovat všechny rekvizity. Prozatím jsou škody odhadovány na 15-20 milionů korun.

 

Do konce června jsou tedy všechna představení zrušená, hostující festival Devět bran se rozhodli organizátoři přesunout na podzim.

Přístup do celé budovy divadla je do odvolání uzavřen, proto prosíme diváky, aby sledovali webové stránky www.divadlopodpalmovkou.cz, kde budeme průběžně informovat o situaci a náhradách za zrušená představení. Pokladna by mohla být do konce června opět v provozu.

 

Kontakt:

Petr Kracik, ředitel Divadla pod Palmovkou

tel.: 736 647 264

 

Kateřina Riethofová, PR a tisková mluvčí divadla

katerina.riethofova@divadlopodpalmovkou.cz

tel.: 604 202 206

 

Top