ZMĚNA: IGGY AND THE STOOGES 22.6.2013 20:00 Areál TJ SLEZAN, Frýdek-Místek

ZMĚNA:
Z technických důvodů se mění místo koncertu IGGY AND THE STOOGES v termínu 22.6.2013 od 20:00 v místě Areál TJ SLEZAN, Frýdek-Místek.

Nové místo konání koncertu:
Víceúčelová sportovní hala, Na Příkopě 3162, Frýdek-Místek

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat. Zakoupené vstupné se nevrací. 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Tisková zpráva pořadatele:

Přesun koncertu do Víceúčelové sportovní haly

Červnový koncert Iggyho and the Stooges se z původně ohlášeného Areálu TJ Slezan přesouvá do blízké Víceúčelové sportovní haly! Nové místo nabízí lepší technické zázemí, větší komfort během přípravy i v průběhu samotného koncertu a v neposlední řadě střechu nad hlavou, která umožní předejít případným rozmarům počasí a poskytne jak interpretům, tak návštěvníkům větší pohodlí.

S Víceúčelovou sportovní halou se pro konání koncertu počítalo od začátku. Vzhledem k plánované výstavbě nové haly Polárka a případné hrozbě  předání stávající haly developerovi, byl nakonec zvolen blízký Areál TJ Slezan. V těchto dnech se podařilo s developerem dojednat, že akci nechá proběhnout na původně zamýšleném místě - ve Víceúčelové sportovní hale, což poskytne výhody již popsané. Během své existence už hala hostila řadu významných akcí jako taneční představení Lord of The Dance, koncert kapely Smokie, Whitesnake, Tři sestry, zazpíval zde Karel Got, Lucie Bílá, Palo Habera a jiní. Ovšem hvězda světového formátu jako Iggy a jeho The Stooges, to hala ještě nezažila. Má se tedy na co těšit a my s ní!

Iggy and the Stooges zahrají ve Víceúčelové sportovní hale ve Frýdku-Místku v sobotu 22. června 2013. Spolu s nimi se představí kapela Tata Bojs. Frýdecko-místecký koncert je pro Stooges jedinou českou zastávkou na nadcházejícím světovém turné k novému albu Ready to Die. Koncert začíná ve 20.00. Vstupné je 850 Kč (II. zóna), resp. 1190 Kč (I. zóna).

Top