ZMĚNA: Concentus Moraviae 2013 - CAPELLA DE LA TORRE, DOMINIQUE VISSE 20.6.2013 19:30 Náměšť nad Oslavou

ZMĚNA:
Z technických důvodů se mění účinkující koncertu CAPELLA DE LA TORRE, DOMINIQUE VISSE,který se měl původně odehrát v rámci festivalu CONCENTUS MORAVIAE 2013 v termínu 20.6.2013 od 19:30, Zámek Náměšť nad Oslavou, Zámecká knihovna.

Nový program:
JAROSLAV TŮMA, varhanní pozitiv
20.6.2013 19:30, Zámek Náměšť nad Oslavou, Zámecká knihovna

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat. Zákazníci, kterým nový program představení nevyhovuje, mohou vracet zakoupené vstupenky na CAPELLA DE LA TORRE, DOMINIQUE VISSE v síti Ticketportal.czpouze 20.6.2013 takto:

Nárok na vrácení vstupného lze uplatnit oproti předložení platné vstupenky na původní program CAPELLA DE LA TORRE, DOMINIQUE VISSE pouze v místě jejího zakoupení.
V případě, že si zákazník zakoupil vstupenku na původní program CAPELLA DE LA TORRE, DOMINIQUE VISSE prostřednictvím internetu – Cardpay – musí originál vstupenky vrátit přímo na centrále Ticketportal, Politických vězňů 15, Praha 1, 11000, anebo ji zaslat poštou se žádostí o vrácení vstupného s číslem účtu.
V případě vstupenek na původní program CAPELLA DE LA TORRE, DOMINIQUE VISSE vytištěných formou HOMEticket je potřeba současně zaslat či na místě vyplnit i čestné prohlášení, že si zákazník nárokuje vrácení peněz za předmětné představení jen jednou. Při vracení vstupenek vytištěných formou HOMEticket je možné kontaktovat centrálu sítě Ticketportal i na e-mailové adrese:
reklamace@ticketportal.cz.

Po datu odehrání představení s náhradním programem je možné vrátit vstupenky s původním programem CAPELLA DE LA TORRE, DOMINIQUE VISSE přímo v kanceláři pořadatele festivalu CONCENTUS MORAVIAE 2013 - Mezinárodní centrum slovanské hudby Brno, o.p.s., Polní 6, 639 00 Brno - Štýřice. Kontakt na pověřenou sobu za pořadatele: Monika Nilašová, monika@concentus-moraviae.cz, +420 542 210 713. 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Top