SPRING BREAK ZRĆE, 3 dny party na Chorvatské Ibize!!!

05.06. 2013 - 09.06. 2013
pláž Zrće, Ostrov Pag, Chorvatsko
odjezd Praha / Brno
NENECH SI UJÍT JEDNU Z NEJVĚTŠÍCH PARTY V EVROPĚ!
Už začátkem léta se můžeš vydat na Chorvatský ostrov Pag a přidat se k tisícům hostů z více jak 20 různých zemí světa, kteří pravidelně vyráží na chorvatský Spring Break.


VSTUPENKY NA SPRING BREAK ZRĆE, 3 dny party na Chorvatské Ibize   ZDE








 



PARTY STANOVÉ MĚSTEČKO

Stylové Party městečko v kempu Sveti Duh se nachází nedaleko pláže Zrće. Vlastní Party městečko nabízí optimální ubytování pro letní festivaly. Nečekej žádné luxusní hotely s bazény, do party vesnice patří ten, kdo má rád zábavu, party kýble a chce být obklopen fajn lidmi. Připraveno pro nás bude několik velkých stanů na vyhrazeném prostoru, které vytvoří příjemný stín. Samozřejmostí je možnost využití sociálního zařízení, elektřiny a přilehlá volně přístupná oblázková pláž. Doprava mezi party vesnicí a pláží Zrće bude zajištěna pravidelnou autobusovou linkou. Zažij atmosféru pravého festivalového městečka.
• na místě jsou k dispozici party stany (3×3 m), každý až pro 4 osoby
• spaní pod velkými party stany ve vlastním spacáku bez poplatku
• můžete si přivést také vlastní stan
• doprava mezi party vesnicí a pláží Zrće zajištěna naším autobusem - jezdí pravidelná linka
• 2 restaurace v okolí + možnost BBQ + samozřejmě Party kýble
Doporučujeme přibalit si ke spacáku i karimatku. Přímo v kempu si je také možné zapůjčit malý stan pro 2 osoby, chce-li soukromí. Jejich počet je však omezen. Cena je 1 EUR/den.









VŠEOBECNÉ PODMÍNKY A POKYNY K ÚČASTI NA PARTY
I. Podmínky účasti

1. Platná vstupenka zakoupená v síti TICKEPORTAL.
2. Platný identifikační doklad (cestovní pas nebo občanský průkaz).
3. Účastník party potvrzuje, že je starší 18 let. V opačném případě nemusí být vpuštěn do prostor klubu.
II. Organizační pokyny
1. Organizátorem dopravy je agentura JOBOPOLY s.r.o. se sídlem v Kadani (dále jen organizátor).
2. Pro potřebu komunikace a poskytnutí dalších informací je k dispozici e-mailová adresa: info@partykybl.cz nebo telefonní číslo: +420 775 553 367.
3. Výše uvedené telefonní číslo bude k dispozici i pro vzájemnou komunikaci během dopravy.
4. V případě, že se jedná o dopravu do zahraničí. Organizátor doporučuje účastníkům mít u sebe funkční mobilní telefon s aktivovaným roamingem.
III. Závazné podmínky rezervace a účasti na party
1. Podmínky vymezují smluvní vztah mezi Organizátorem a Objednavatelem.
2. Každý účastník přebírá během celé doby trvání zájezdu osobní, materiální a morální odpovědnost.
3. Každý účastník se zavazuje nepoškodit a neznečišťuje autobus ani jiné věci, které nejsou v jeho vlastnictví. Vzniklé mimořádné dodatečné náklady na odstranění způsobených škod nebo znečištění autobusu nad rámec běžného provozu je povinen nahradit v plné výši!
4. Každý účastník je zodpovědný výlučně sám za sebe v případě zranění, nemoci, ztrátě osobních věcí nebo jiných okolností, které jakýmkoli způsobem omezují naplánovaný průběh dopravy.
5. Každý účastník zájezdu dodrží určené časové termíny odjezdu autobusu, v případě problémů je povinen neprodleně kontaktovat Organizátora.
6. Nedodržením určených časových termínů přebírá každý účastník zájezdu na sebe celou odpovědnost za vyplývající problémy a komplikace včetně náhrady způsobených škod.
7. Během celé cesty tam i zpět platí v autobusech absolutní zákaz kouřit (cigarety, doutníky, marihuana atd.). Jakož i přepravy či konzumovat tvrdé nebo měkké drogy! Při zjištění porušení této podmínky bude dotyčný cestující vyloučen z další přepravy na nejbližším možném místě! Stejné pravidlo platí pro agresivní nebo jinak nepřizpůsobivých cestujících!
8. Každý účastník se zavazuje dodržovat platné mezinárodní zákony.
IV. Závěrečná ustanovení
1. Objednatel vyjadřuje souhlas s poskytnutím údajů (jméno, příjmení, telefonní číslo, email) před nástupem do autobusu a s jejich zpracováním Organizátorem a to výhradně pro účely dopravy a pro marketingové účely Organizátora včetně zasílání aktuálních informací o nabídkách Organizátora.
2. Všichni účastníci cestují na vlastní nebezpečí.
3. Objednavatel je povinen informovat o těchto všeobecných podmínkách všechny své spolucestující.
4. Organizátor je oprávněn tyto Všeobecné podmínky kdykoliv měnit. Organizátor oznámí změny těchto podmínek na internetových stránkách partykybl.cz. Souhlas se změnou a aktuálním zněním těchto Všeobecných podmínek vyjadřuje objednatel zakoupením vstupenky.

Děkujeme za dodržování Všeobecných obchodních podmínek a organizačních pokynů a přejeme příjemnou cestu a dobrou zábavu!

V Praze dne 11. 3. 2012
PartyKýbl.cz provozuje společnost JOBOPOLY s.r.o., IČ: 28708482, se sídlem Kadaň, Václava Havla 1079, PSČ 432 01. Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 2774
Top