Legendární BRATŘI NEDVĚDOVÉ spolu naposledy míří do Zlína!

Legendární stálice českého folkového, country a trampského stylu BRATŘI NEDVĚDOVÉ spolu naposledy míří do Zlína!

Agentura Pragokoncert si pro Vás připravila speciální hudební bonbonek!
A to v podání legendárních stálic českého folkového, country a trampského stylu! Ptáte se, kdo to může být? No přece nikdo jiný než BRATŘI NEDVĚDOVÉ s kapelami !!! A to v rámci svého společného koncertu s názvem VZÁCNÉ SETKÁNÍ HONZY A FRANTIŠKA NEDVĚDŮ! A ne zvlášť, ale na jednom podiu!!! A toto setkání bude opravdu vzácné, protože bude pro Zlín úplně poslední. Bratři Nedvědové ze zdravotních důvodů spolu nebudou dále vystupovat a v brzké době tak ukončí společné a velmi úspěšné koncertování. Máte tedy jedinečnou a bohužel poslední možnost je vidět a zazpívat si spolu s nimi dohromady. Tak přijďte všichni…

Bratři Nedvědové pro vás společně po roce zahrají a zazpívají v úterý 23. 4. 2013 od 19:00 v sále Velkého kina ve Zlíně. A vězte, že se můžete už teď těšit na protřelé fláky, které jsme si všichni zpívali jako malí i velcí u táboráku a nejen u něj, jako jsou Stánky, Ptáčata, Frankie Dlouhán, Na kameni kámen a takto bychom mohli ještě dlouho pokračovat ve vyjmenovávání.

Na samých počátcích založili Bratři Nedvědové kapelu Toronto, která byla později přejmenována na Brontosaury a společně vystupovali i ve skupině Spirituál Kvintet. Později se však dali každý na sólovou dráhu. V roce 1996 vystoupili společně na pražském Strahově, kde slavil Honza Nedvěd megakoncertem své padesáté narozeniny a kam přišlo neuvěřitelných 75 tisíc diváků!!!

A protože je dnes velká vzácnost vidět tyto bratry hrát a zpívat ve stejnou dobu a na stejném podiu, neměli byste si nechat tento jedinečný koncert ujít! Loňský koncert ve Zlíně měl absolutně fantastickou atmosféru a obě trampské hvězdy diváci při potlesku ve stoje nechtěli pustit z pódia!!!

Proto neváhejte, zakupte si včas vstupenky a přijďte se na tento výjimečný večer, který pro vás bude jistě jedinečným zážitkem, podívat a zazpívat si. Kdy a kam? V úterý 23. 4. 2013 do sálu Velkého kina do Zlína.  Vstupenky na setkání bratří Nedvědů koupíte přímo ZDE!

Top