AERODROME FESTIVAL - ZAHRAJÍ TAKÉ ENERGIČTÍ FLOGGING MOLLY!


Incheba Expo - Výstaviště Holešovice, Praha 7
14.8. 2013 / Doors: 15:00 / Start: 16:00

Bližší info a vstupenky
na Aerodrome Festival - SYSTEM OF A DOWN & Guests   ZDE



NA AERODROME FESTIVALU ZAHRAJÍ TAKÉ ENERGIČTÍ FLOGGING MOLLY
Čtveřice účinkujících, kteří vystoupí 14.8. na Aerodrome Festivalu na pražském Výstavišti, je kompletní!
K dříve ohlášeným System Of A Down, NOFX a Killswitch Engage přibudou divocí celtic punkeři Flogging Molly!
Americká skupina Flogging Molly vedená irským rodákem Davem Kingem se proslavila  kombinací nespoutaného punk rocku s prvky tradiční irské hudby. "Kdybychom neměli mandolínu, akordeon, housle a flétnu, byl by to punk rock. Kdybychom neměli kytaru, baskytaru a bubny, byla by to tradiční irská hudba." vysvětluje sám Dave King.
Diskografie skupiny čítá ke dnešnímu dni pět studiových alb. Zatím posledním přírůstkem byla nahrávka Speed Of Darkness vydaná v roce 2011, o které kapela ve své biografii píše: "Tohle album byste si měli přehrát, když ztratíte práci nebo lásku. Když sníte o lepší budoucnosti pro svoji rodinu nebo svoji zemi". Je deskou o odvaze vstát, když vás život srazí k zemi. "Zvládnete to", vzkazuje kapela prostřednictvím této nahrávky posluchačům.
Hudbu Flogging Molly často vyhledávají také filmoví a reklamní tvůrci. Jejich písně zazněly např. ve filmech Mr. and Mrs. Smith, Red Roses And Petrol nebo PS: Miluji tě a v reklamě na pivo Guinness.
Tato sedmičlenná formace je však vyhlášena především svými živelnými koncerty, o jejichž nakažlivé energii se tuzemské publikum už nejednou přesvědčilo na vlastní uši.
Vstupenky k stání jsou nyní k dispozici za 1290 korun a k stání u pódia (tzv. Golden Circle) za 1990 korun. Ceny  pro obě kategorie jsou však platné pouze do 30.4! Počínaje 1.květnem se vstupné v obou kategoriích zvýší o 200 korun.

Festival pořádá NOVA MUSIC ve spolupráci s DOLPHIN TOURING a NUCOAST PRODUCTION.
Top