COCOTTE MINUTE

COCOTTE MINUTE
Special guest: Heidi Janků
Můj čas tour 2013
17. 4. 2013
Lucerna Music Bar, Praha
www.musicbar.cz  www.cocotteminute.org

COCOTTE MINUTE UŽ ZÍTRA V LUCERNA MUSIC BARU S HOSTEM HEIDI JANKŮ

Můj čas tour. Tak se jmenuje aktuální šňůra skupiny Cocotte Minute, která je od března na cestách po českých a moravských klubech. Pražská zastávka turné, která proběhne ve středu 17. dubna v Lucerna Music Baru, bude okořeněna speciálním hostem - zpěvačkou Heidi Janků.

"S Heidi Janků nás svedla dohromady talk show 7 pádů Honzy Dědka, kde jsme s Cocotte Minute naše právě probíhající turné oficiálně odstartovali. Kdo by nevyužil příležitosti vytvořit zdánlivě absolutně nesourodý crossover a zazpívat si s Heidi Janků duet na hudbu Cocotte Minute? Navíc nás mile překvapila. Ukázala, že má smysl pro černý humor a z nabídnutých skladeb si vybrala Holka mojí holky", vysvětluje Zeller a záhy dodává: "Premiéra na talkshow zafungovala natolik, že jsme Heidi nabídli repeté na našem koncertě v Lucerna Music Baru. Jsme opravdu rádi, že pozvání přijala."

Přestože zpěvačka bude hostem jen pražského vystoupení Cocotte Minute, návštěvníci ostatních koncertů Můj čas tour zkrátka nepřijdou. Pouze na této šňůře parta okolo charismatického zpěváka Zellera prezentuje vzkříšený cover písně Můj čas. Ten byl původně nahrán na desku Proti sobě jako funny bonus a až do letošního turné ho skupina zahrála live jen jednou. Až teď nadešel jeho čas. Podruhé a naposled.

Videopozvánka od Cocotte Minute:
http://youtu.be/mCcx2Egv77M

Video:
Cocotte Minute feat. Heidi Janků http://youtu.be/eDauL8NvWlw
Cocotte Minute http://www.youtube.com/watch?v=85bG4Ws2jZ8
Cocotte Minute http://www.youtube.com/watch?v=MJEqrvDdEW4

www.cocotteminute.org

Top