ZRUŠENO: MATA HARI Divadlo Broadway březen 2013

Představení MATA HARI, které se mělo uskutečnit v březnu 2013 v Divadle Broadway se ruší a přesouvá na září 2013. Vstupenky nezůstávají v platnosti a je třeba je vrátit. Vstupné se může vracet pouze v místě, kde byly vstupenky zakoupeny do data představení uvedeného na vstupence.

TISKOVÉ PROHLÁŠENÍ KE ZMĚNĚ TERMÍNU PREMIÉRY MUZIKÁLU MICHALA DAVIDA -  MATA HARI!

Profesionál každým coulem, takový je zpěvák a skladatel Michal David. A když se jeden profesionál spojí s druhým, kterým není nikdo jiný než producent Oldřich Lichtenberg, vznikají velké věci. Tou další mělo být uvedení jímavého příběhu legendární Mata Hari na scénu Divadla Broadway. Diváci o zpracování příběhu Margarethy Geertruidy Zellové, nizozemské orientální tanečnice, která se v průběhu první světové války stala agentkou Německa a Francie, nepřijdou, oba pánové se jen dohodli na posunutí termínu uvedení muzikálu, který již teď slibuje velké zážitky, na 26. září příštího roku.

Důvody jsou prosté: Michal David právě dokončil fantastický, a nejen mezi dětmi s nadšením vnímaný muzikál Andílci za školou, který má již po několika uvedeních obrovský úspěch, a chce si dopřát zasloužený odpočinek, aby mohl nový muzikál psát v plné síle, klidu a pohodě. Dobře ví, že psát pod tlakem termínu se nevyplácí a ani to tak nikdy nechtěl. Také potřebuje dostatek času na nastudování životního příběhu Mata Hari, jenž není zrovna jednoduchý, ale je na zážitky velmi bohatý a pestrý. Jak známe Michala Davida, je už teď zřejmé, že se návštěvníci Divadla Broadway mohou těšit na jeho velkolepé životní dílo.

Michal David a producent Oldřich Lichtenberg už se na vás tedy těší 26. září 2013 v Divadle Broadway.

 

 

 

 

 

Top