Svátky hudby v Praze, Václav Hudeček a jeho hosté: INFO ZTP/P + Sváteční klub

Info pro ZTP/P:

Abonmá:
Držitel průkazu ZTP/P sleva 50% z ceny dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma
Jednotlivé koncerty:
Držitel průkazu ZTP/P sleva 50% z ceny II. cenové kategire dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma

Mimo abonmá speciální místa pro ZTP/P vyhrazena. V režimu jednotlivých koncertů speciální místa pro vozíčkáře vyhrazena vždy, pro jiné ZTP/P místa vyhrazena také, ovšem kromě koncertu Václav Hudeček a jeho hosté: Vánoční koncert 21.12.2012 Kostel. sv. Šimona a Judy, Praha ( zde platí: Držitel průkazu ZTP/P sleva 50% z ceny II. cenové kategorie dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma)!

Rezervace ZTP/P vstupenek oproti oskenovanému průkazu ZTP/P  pouze na:
rezervace@ticketportal.cz, nebo +420 224 091 439

Sváteční klub - pokyny pro nastavení slevy

Je možné pouze při nákupu jedné vstupenky!

SVÁTEČNÍ KLUB - ABONMÁ
Do pole ZÁZNAM zadejte Klubový identifikační kód a zaškrtněte pole POUŽÍT SLEVU?. V novém dialogovém okně Vám potvrzovací formulář ověří platnost Klubového identifikačního kódu. Potvrzovací formulář v menším dialogové okno zavřete a zkontrolujte si, zda je stále zaškrtnuté pole "Použít slevu?" (nutné!). Nárok na slevu zadáte tlačítkem NASTAV SLEVU PRO MÍSTO a sleva se započítá do hodnoty ceny vybrané vstupenky. Dále pokračujte standardně v nákupu/rezervaci.
POZOR: Pokud si přejete vstupenku i pojistit, vyplňte nejdříve údaje pro pojištění a teprve pak až údaje pro slevu SVÁTEČNÍ KLUB - ABONMÁ.
Slevu potvrďte tlačítkem PŘÍMO PRODAT (prodejce) nebo REZERVOVAT/ KOUPIT (zákazník)! Při zachování korektního způsobu nastavení slevy SVÁTEČNÍ KLUB – ABONMÁ získáte na Váš nákup slevu 15%. Slevu je možné použít na danou akci pouze jednou a nelze ji kombinovat s jinými slevami na akci.

SVÁTEČNÍ KLUB - JEDNOTLIVÉ KONCERTY
Do pole ZÁZNAM zadejte Klubový identifikační kód a zaškrtněte pole POUŽÍT SLEVU?. V novém dialogovém okně Vám potvrzovací formulář ověří platnost Klubového identifikačního kódu. Potvrzovací formulář v menším dialogové okno zavřete a zkontrolujte si, zda je stále zaškrtnuté pole POUŽÍT SLEVU? (nutné!). Nárok na slevu zadáte tlačítkem NASTAV SLEVU PRO MÍSTO a sleva se započítá do hodnoty ceny vybrané vstupenky. Dále pokračujte standardně v nákupu/rezervaci.
POZOR: Pokud si přejete vstupenku i pojistit, vyplňte nejdříve údaje pro pojištění a teprve pak až údaje pro slevu SVÁTEČNÍ KLUB.
Slevu potvrďte tlačítkem PŘÍMO PRODAT (prodejce) nebo REZERVOVAT/ KOUPIT (zákazník)! Při zachování korektního způsobu nastavení slevy SVÁTEČNÍ KLUB získáte na Váš nákup slevu 30%. Slevu je možné použít na danou akci pouze jednou a nelze ji kombinovat s jinými slevami na akci.
 

 

Top