ZMĚNA: HABERA a TEAM FINAL TOUR 2012 23.5.2012 20:00 Zlín

ZMĚNA: Z kapacitních důvodů se mění místo koncertu HABERA a TEAM FINAL Tour 2012 23.5.2012 20:00, který se měl původně odehrát ve Sportovní hale EURONICS ve Zlíně. 
Nové místo: Zimní stadion Luďka Čajky, Březnická 4068, Zlín

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín představení a není potřeba je vyměňovat.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení.

TISKOVÁ ZPRÁVA

Zlínský koncert Palo Habery a TEAMU se pro mimořádný zájem překládá na zimní stadion!

Koncert Palo Habery a skupiny TEAM, který se uskuteční ve Zlíně už 23. května,  se stěhuje! Pořadatelé se rozhodli díky obrovskému zájmu fanoušků koncert přesunout ze Sportovní haly Euronics na zlínský Zimní stadion Luďka Čajky.  Do minulého týdne se vyprodala celá kapacita sportovní haly a zimní stadion tak nabídne více prostoru i komfortu pro návštěvníky. Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. „Zimní stadion je hned naproti sportovní hale, takže majitele původních vstupenek v ničem neomezíme. Stadion poskytne více prostoru, tím větší kapacitu, takže nebudeme muset měsíc před koncertem rmoutit fanoušky sdělením „vyprodáno“. Zájem o vstupenky na zlínský koncert neslábne, spíš zesiluje, takže máme radost, že se dostane na větší počet fanoušků. Nicméně divákům radím nečekat do poslední chvíle, ani kapacita zimáku není nafukovací a má své limity...“ uvedl ředitel pořádající Agentury Velryba Michal Žáček.
Česko-slovenská poprocková legenda , skupina Team v čele s Palo Haberou, se v květnu 2012 vydá po čtyřech letech na své velké halové tour s dovětkem FINAL TOUR.
Kapela má na svém kontě za své bezmála třicetileté působení velké množství koncertů a hitů, které ovlivnily statisíce posluchačů a již třetí generaci fanoušků. Team se se svými příznivci rozloučí velkolepou pódiovou show a zahraje všechny oblíbené skladby.  Fanoušci mohou také na stránkách www.team-online.sk hlasovat, které skladby by chtěli na koncertě slyšet.
Na turné se kapela připravovala celý loňský rok. 
 „Po téměř třiceti letech od vzniku TEAMu chceme uzavřít jednu mimořádnou a úspěšnou kapitolu našich hudebních životů a nejlepší způsob je zahrát našim fanouškům a předvést se v tom nejlepším světle. Bude to naše největší turné, co se týká celé výpravy, světel, efektů, zvuku a velikosti pódia – tak, aby to splňovalo nejpřísnější evropská kritéria.“, říká lídr skupiny Palo Habera.
Vstupenky na zlínský megakoncert Palo Habery a skupiny TEAM jsou v prodeji ve všech prodejních místech sítě TICKETPORTAL. Jednotná cena vstupenek v předprodeji je 490 korun.

Top