LET IT ROLL OPEN AIR CZECH 2012: Souboj dobra se zlem!

LET IT ROLL OPEN AIR CZECH

Po čtyřech úspěšných dílech čeká letos festival Let It Roll Open Air totální armageddon. Bitva božské armády DJs a bezbožného lidstva se uskuteční 20. - 21. července léta páně 2012. Souboj dobra a zla budete moci zažít na třech stagích – na nebeské Open Air stagi, pekelné Take Control a hříšné Dubstep Alliance.

Jubilejní 5. ročník poprvé představí na hlavní Open Air stagi i live performance. Svoji premiéru si v Čechách odbudou Camo & Krooked Live, kteří sbírají ocenění za své album Cross The Line. Jejich živé vystoupení je symbiozou skvělých světelných efektů a živého hraní – ďábělská kombinace. Další, kdo ukáže své hudení dovednosti, jsou rockeři The Qemists, kteří jako kapela ukazují netradiční pojetí drumandbassu. Že je jejich produkce kvalitní, dokazuje i spolupráce se zpěvačkou Jennou G nebo Sporův úspěšný remix tracku Stompbox. Na Let It Rollu se již podruhé představí Dirtyphonics Live, jejichž DJ set, doprovázený živým samplingem, je plný nejen drumandbassu, ale i dubstepu a electra. Aby byly síly dobra a zla alespoň trochu vyrovnané, vaše uši spasí krásná Ms Dynamite, kterou můžete znát například z hitovky Wile Out v produkci DJe Zinca. Tato bitva by se ale neobešla bez zručných DJů. Chystat se na vás budou DJ Fresh, Flux Pavilion, Loadstar, Calyx & Teebee a DJ A.M.C.

Temná strana se ukáže v plné síle na Take Control stagi. V pátek zažijete nejhlubší nálady drumandbassu, jelikož se představí zástupci deepového vojska pod taktovkou Critical Music. Veliteli armády, Kasrovi, pomůže ruský objev Enei, Spectrasoul a Dub Phizix. Zato v sobotu se přesunete z hlubin přímo na bojiště s labelem Neosignal, kterému diktují pekelní Phace & Misanthrop, v jejichž první bojové linii stojí Rockwell a Mefjus. Na Dubstep Alliance stagi budete moci hřešit wobbly a tempem 140bpm s geniálním Caspou a anglickým producentem Tunnidgem.

Zasáhnout do souboje a zažít armageddon na vlastní kůži můžete prostřednictvím Ticketportal.cz, kde si lze zakoupit vstupenky do konce dubna za fajnových 550 Kč + poplatky. Kdo rád cestuje, může si koupit LET IT ROLL Open Air 2012 COMBO TICKET a užít si festival i v zahraničí!

Více informací o festivalu, vystupujících nebo soutěžích o vstupenky najdete na webu www.letitroll.cz.

Top