DŮLEŽITÉ: Zápas o titul mistra světa profesionálního boxu 2012

Vážení zákazníci,

 

právě byl spuštěn prodej na  Zápas o titul mistra světa profesionálního boxu 2012, který se odehraje ve čtvrtek 5.4.2012 ve SPORTOVNÍM KLUBU A HALE VODOVA, BRNO od 18 hodin.

Původně plánovaný Galavečer v Brně, hale Rondo, na 30.9.2011 byl již vloni 22.9.2011 zrušen a zápas odvolán.

Po dalších vyjednáváních byl pořadateli dojednán zápas mezi Lukášem KONEČNÝM (CZE, držitel European title, Inter-Continental Title) versus Salimem LARBIM (FRA, WBO Inter-Continental Title).

Zakoupené vstupenky na zápas plánovaný v loňském roce NEJSOU PLATNÉ a je tedy potřeba zažádat o vrácení vstupného na tom prodejním místě, kde byly zakoupeny=zaplaceny. V případě, že si zákazník zakoupil vstupenku prostřednictvím internetu, musí originál vstupenky vrátit přímo na centrále Ticketportal, Politických vězňů 15, Praha 1, 11000, anebo je zaslat poštou se žádostí o vrácení vstupného s číslem účtu. V případě vstupenek vytištěných formou HOMEticket je potřeba současně zaslat či na místě vyplnit i čestné prohlášení, že si zákazník nárokuje vrácení peněz za předmětné představení jen jednou. Při vracení vstupenek vytištěných formou HOMEticket je možné kontaktovat centrálu sítě Ticketportal i na e-mailové adrese: reklamace@ticketportal.cz.

Top