Lucerna Music Bar: REEL BIG FISH dnes večer!

Reel Big Fish se již ve středu vrátí do Lucerna Music Baru
 
Kalifornská kapela Reel Big Fish přijíždí po roce opět do Prahy, aby v populárním Lucerna Music Baru naservírovala zdejšímu publiku svůj energií nabitý ska-punkový set.
Jejich koncert, konající se na témže místě v únoru 2011, byl beznadějně vyprodaný. Fanouškům melodického ska-punku se tak nabízí možnost zopakovat si jedinečný večírek…a ti, na které se loni nedostalo, by tentokrát neměli už zaváhat.
Reel Big Fish, kteří díky silným melodiím a nakažlivé energii překračují hranice žánrů, se od vydání singlu „Sellout“ řadí směle po bok takových veličin, jakými jsou např. No Doubt nebo Sublime. Mají na kontě sedm studiových alb, a koncertování doslova po celém světě. Každý, kdo zažil jejich show, musí potvrdit jediné: naživo se jedná o nesmírně zábavnou partu, která k perfektnímu provedení melodických ska-punkových nápadů přidává nadhled a vtip. Kromě hlavního taháku budou mít návštěvníci koncertu navíc možnost shlédnout vystoupení dvou speciálních hostů, která slibují podobně hodnotný zážitek – kalifornských pop-punkerů Orange a londýnských skáčkařů The JB Conspiracy.
Koncert proběhne 15. února 2012 od 19:30h. Lístky jsou k dostání v pokladně Lucerna Music Baru za 370,- Kč, v předprodejní síti Ticketportal za 399,- Kč, a v den koncertu na místě za 450,- Kč.
Vstupenky na REEL BIG FISH můžete koupit přímo ZDE!

Reel Big Fish (USA)
with special guests
Orange (USA) & The JB Conspiracy (UK)
15. února 2012
Lucerna Music Bar
start: 19:30
vstupné: 370,-/ 399,- / 450,-
www.facebook.com/ReelBigFish
www.facebook.com/orangeband
www.facebook.com/thejbconspiracy
http://www.mightysounds.cz/
http://www.conspiracy.cz/

Top