!!! BROADWAY ON ICE - HOT NEWS !!!

Velkolepá muzikálová lední show producenta
Willyho Bietaka přijíždí poprvé do ČR! 
 read more /
mehr info

Bližší info a vstupenky na BROADWAY ON ICE
exkluzivně v síti Ticketportal.cz   ZDE



PÁTEČNÍ PŘEDSTAVENÍ BROADWAY ON ICE (TIPSPORT Arena, Praha 17.2.2012)
SE Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ PŘESOUVÁ NA SOBOTU,
PŘEDSTAVENÍ V BRNĚ A OSTRAVĚ BUDOU VYPRODÁNA


PRAHA
Dnes ráno k nám dorazila informace z americké produkce Broadway On Ice, že z důvodů složité techniky, která tuto show doprovází až z USA, nebude časově možné, aby se představení Broadway On Ice v Praze 17.2. v 19 hodin uskutečnilo. Jelikož celému týmu Willy Bietaka záleží na stoprocentně odvedené práci, musíme od pátečního vystoupení v Praze upustit, a nabídnout výměnou sobotu 18.2. v 15:00 a 19:00 v pražské Tipsport Areně.
Vstupenky do Prahy na 17.2. zůstávají v platnosti na sobotu 18.2. v 15:00 nebo 19:00 (dle vlastního výběru ve stejné cenové kategorii). Vstupenky si můžete vyměnit na pokladně Tipsport Arény (bude speciálně označena) v pátek 17.2. 13:00h-19:00h a nebo v sobotu 18.2. 13:00h-19:00h.

! POZOR ! Vzhledem k extrémnímu zájmu o vstupenky 995,- Kč PLATINUM
pořadatel akce nemůže při výměně garantovat shodnou cenovou kategorii.
Proto se obraťte na prodejní místo, kde jste vstupenky zakoupili.
Zde si můžete vybrat vstupenky na jedno z představení 18. února
a případný cenový rozdíl Vám bude vrácen.
Kontakt pro vstupenky zaplacené platební kartou na internetu bez ohledu na způsob jejich vyzvednutí:
Ticketportal.cz +420 224 091 439,
reklamace@ticketportal.cz

BRNO, OSTRAVA

Další zprávou je, že brněnské odpolední představení (19.2. 15:00) se blíží k vyprodání, ale Brňané nemusí zoufat - v nabídce pro Brno je také večerní představení od 19:00.
Do svého vyprodání pomalu míří také show Broadway On Ice v Ostravě, kde je o tuto lední revue velký zájem - proto doporučujeme nenechávat nákup vstupenky na poslední chvíli.

BROADWAY ON ICE
Již v únoru 2012 na zimních stadionech v Praze, Brně, Ostravě, Pardubicích a Zlíně se můžete těšit na nejstarší americkou muzikálovou lední revue, která poprvé přijíždí do Evropy!

Broadway On Ice - jak samotný název napovídá, inspirací k show je chlouba amerického divadelnictví: divadla na jedné z nejstarších avenue protínající New York, kde se nachází velký počet muzikálových a činoherních divadel. O významu divadel na Broadwayi svědčí i fakt, že až 80% veškerých prodaných vstupenek do divadel v USA se prodá právě na Broadwayi.

Sarah Kawahara

Atmosféru přenesenou z Broadwaye na led nyní budou moct zažít návštěvníci show Broadway On Ice, která přijíždí v rámci turné do České republiky. Režii a choreografii show má pevně ve svých rukou dvojnásobná držitelka ceny Emmy, bývalá krasobruslařka Kanaďanka Sarah Kawahara.

Video
http://www.youtube.com/watch?v=nYnKyFpwezs 


 







Franc D´Ambrosio

Bezesporu nejzářivější hvězdou je Franc D´Ambrosio, americký zpěvák a herec, proslulý díky roli v jevištní verzi Fantoma opery od Andrew Lloyd Webbera, představitel Anthony Corleoneho ve filmu Kmotr III Francise Forda Coppoly. Muzikál Fantom opery se hraje pravidelně již od roku 1988, v dnešní době má už několik tisíc repríz. Franc D´Ambrosio roli Fantoma hrál více než 3000krát, čímž si vysloužil přívlastek "nejdéle běžící Fantom na světě".

Video
http://www.youtube.com/watch?v=uU4RV05JN5U







Sopranistka Ira Lauren a klavírista Luca Monti jsou dalšími významnými osobnostmi, které se zúčastní představení.

Ira Lauren
rodačka z Rakouska, disponuje koloraturním sopránem, díky němuž je kvalifikována pro díla Mozarta (role Zerlina, Susanna, Despina, Pamina), R. Strausse (Sophie) či Pucciniho (Lauretta, Musette). 
Luca Monti
původem z Itálie, laureát cen řady prestižních soutěží, prošel školou mistrů jako Vera Gornostaeva, Vlado Perlemuter či Sergio Perticaroli. Spolupracuje s uznávanými orchestry jako Wiener Philharmoniker, Wiener Symphoniker a Wiener Kammerorchester.

Broadway On Ice
14.2.2012 úterý ČEZ Aréna Ostrava
15.2.2012 středa zimní stadion Zlín
16.2.2012 čtvrtek ČEZ Aréna Pardubice
18.2.2012 sobota Tipsport Aréna Praha (2x)
19.2.2012 neděle Kajot Aréna Brno (2x)

Bližší info a vstupenky na BROADWAY ON ICE exkluzivně v síti Ticketportal.cz   ZDE

Top