VYPRODÁNO: SUNRISE AVENUE 9.3.2012 Palác Akropolis, Praha

POZOR! Pražský koncert SUNRISE AVENUE VYPRODÁN!

O tom, že jsou Finové SUNRISE AVENUE skutečnou rockovou senzací není pochyb! Ani přesunutí jejich pražské zastávky evropského turné "Out Of Style" do větších prostor Paláce Akropolis nepomohlo a již nyní, víc jak měsíc dopředu, je koncert zcela VYPRODÁN! 9. 3. to bude v PRAZE, Paláci Akropolis tedy skutečně velké!
Nicméně fanoušci, kteří se na koncert již nedostali, nemusí smutnit! Kapela SUNRISE AVENUE se do ČR letos vrátí ještě jednou - v létě na festival BENÁTSKÁ NOC 2012, který se koná v přenádherném prostředí Českého Ráje, na Malé Skále ve dnech 27. - 29. 7. 2012, vstupenky kupujte přímo ZDE!

ATTENTION! Prague´s gig of SUNRISE AVENUE - SOLD OUT!
Finns SUNRISE AVENUE are undoubtedly a real rock sensation! Even we moved their Prague´s concert on their "Out Of Style" european tour into bigger venue Palace Akropolis, it´s now, more than a month in advance completelly SOLD OUT! SUNRISE AVENUE - 9. 3. - PRAGUE, Palace Akropolis - it will be definitelly a great concert! 
But all fans, who cannot go on that concert don´t have to be sad at the end! The band will return to the Czech Republic this year once again - in summer at BENÁTSKÁ NOC Festival, which takes place in the magnificent place, called Bohemian Paradise, in town Malá Skála - 27. - 29. 7. 2012, tickets are available HERE!  

Top