Inekafe po roce opět vyprodává kluby

Skupina Inekafe začátkem Února vyrazí na velké turné po Slovensku a České republice. „Právo na šťastie Tour 2012" zahrnuje 13 koncertů od Plzně až po Prešov. Koncerty v Bratislavě, v Trenčíně, v Žilině a v Brně  jsou měsíc před termínem vyprodané.

V bratislavském MMC se proto skupina rozhodla přidat další koncert, další se však z časových důvodů přidávat  nebudou, i když  většina termínů je již skoro vyprodáná.

Inekafe na šňůře představí studiovou novinku Právo na šťastie, na kterou museli fanouškové populární skupiny čekat  dlouhých osm let.  "Nacvičujeme úplně nový koncertní program, který bude trvat  asi 90 minut. Na turné zahrajeme skladby z nového alba. Samozřejmě nebudou chybět naše největší hity ze všech dosud vydaných  desek. Vybrali jsme i starší skladby, které  jsme doteď na koncertech běžně nehrávali, takže je  na co  se  tešit," hovoří lídr skupiny Vratko Rohoň.

Deska  Právo na šťastie si už vysloužila  Zlatou desku, kterou si skupina převezme na koncertě v klubu Ministry of Fun v Bánské Bystrici. "Koncert v Bánskej Bystrici můžou fanouškové  brát jako náhradu za zrušenou akci v Brezne. Tam jsme to my nemohli ovlivnit... Každý, kdo přinese lístek ze zrušeného koncertu, dostane na místě polovinu vstupného zpět," vysvětluje Vratko.

Navíc se na koncertě v Bánskej Bystrici uskuteční křest CD, který se měl původně konat v rámci zrušeného Fun Festu v Brezne a fanouškové taky uvidí hned dvě předkapely - skupiny Horská chata a The Paranoid. Na turné Inekafe se představí celkově až čtrváct mladých rockových a punkových skupin, přičemž   pravděpodobně k nim přibude ještě jedna, i když  předkapela přidaného bratislavského koncertu zatím nebyla zveřejněná.

Lístky se dají zakoupit ve všech pobočkách společnosti Ticketportal, případně online na www.ticketportal.skwww.ticketportal.cz.
Více informácí nejen o blížícím se "Iné Kafe - Právo na šťastie Tour 2012" najdete na www.inekafe.sk.

Inekafe - Právo na šťastie Tour 2012

02.02.12 – CZ, Praha, Palác Akropolis (+ Covers For Lovers)
03.02.12 – CZ, Plzeň, Šeříkovka (+ No Side)
04.02.12 – CZ, Pardubice, Žlutý pes (+ Koblížc!)
09.02.12 – CZ, Ostrava, Rock and Roll Garage (+ Japan Four)
10.02.12 – CZ, Zlín, Masters of Rock Café (+ Cookies)
11.02.12 – CZ, Brno, Fléda (+ Criminal Colection)

17.02.12 – SK, Žilina, Boonker club (+ Problem)
18.02.12 – SK, Trenčín, Piano club (+ Bačova fujara)
23.02.12 – SK, Banská Bystrica, Ministry of Fun (+ Horská chata, The Paranoid)
24.02.12 – SK, Košice, Collosseum (+ Retarded Fish)
25.02.12 – SK, Prešov, Odborový dom kultúry (+ stoiČOstoi)
28.02.12 – SK, Bratislava, MMC (+ Forent)
29.02.12 – SK, Bratislava, MMC (predkapela zatiaľ nie je známa)

 

Top