BROADWAY ON ICE - KDO JE WILLY BIETAK

Velkolepá muzikálová lední show producenta
Willyho Bietaka přijíždí poprvé do ČR!

USA Today: "kouzelné bruslení, živý zpěv, tanec a herectví - logické rozdíly od ostatních ledních show"
A spectacular musical ice show from the American producer Willy Bietak (Holiday On Ice, Festival On Ice)... read more /
mehr info

Bližší info a vstupenky na BROADWAY ON ICE exkluzivně v síti Ticketportal.cz   ZDE

Willy Bietak
WILLY BIETAK, TVŮRCE MUZIKÁLOVÉ LEDNÍ REVUE BROADWAY ON ICE: OD BRUSLENÍ AŽ PO PRODUKCI KRASOBRUSLAŘSKÝCH SHOW!
V únoru 2012 do Česka zavítá poprvé americká muzikálová lední revue Broadway On Ice. V rámci show budou uvedeny ty nejlepší muzikály z Broadwaye, jako např. West Side Story, Fantom Opery, Cabaret, Chicago či Hello Dolly, které ztvární krasobruslařští šampioni a hvězdy z divadel na Broadwayi. Jednotlivá hudební a taneční čísla jsou doprovázena živou hudbou, působivými světelnými, jevištními i pyrotechnickými efekty. Show je oslavou krásy, elegance a krasobruslařského umění.
Tvůrcem revue Broadway On Ice je krasobruslařský choreograf a manažer Willy Bietak. Již 25 let působí Willy Bietak Productions na poli kvalitní rodinné zábavy a vytváří celou řadu projektů. Kromě Broadway On Ice zmiňme také Festival On Ice, Dancing On Ice, Ice Capades, Dancing with the Stars, Le Ice Show či Holiday On Ice. Mezi jeho firemní klientelu patří např. Sea World, Walt Disney či Salt Lake zimní olympijský výbor, pro který zajistil mobilní kluziště pro slavnostní zahájení a ukončení ZOH.


Bietak Productions spolupracuje také s Royal Caribbean International, což je společnost provozující luxusní zaoceánské lodě. Na palubách deseti z nich Bietak vytvořil kluziště, kde se odehrává celá řada představení (Ice Odyssey, Ice Dancing, Ice Game atd.). Pro 12 představení na těchto lodích zaměstná Bietak Productions 100 krasobruslařů na půl roku.
Bietak Productions spolupracuje s krasobruslaři ze 16 zemí a má v týmu asi 30 amerických bruslařů. V jeho představeních zazářila celá řada bruslařských legend, za všechny jmenujme např. Dorothy Hamill, Scott Hamilton, Brian Boitano, Oksana Baiul, Peggy Fleming, Tara Lipinski, Nancy Kerrigan, Rudy Galindo, Lu Chen a dvojice Tai Babilonia a Randy Gardner.
Není bez zajímavosti, že sám Bietak byl v letech 1963 - 1971 držitelem zlaté medaile v domácím rakouském mistrovství v soutěži párů. Jeho partnerkami byly Gerlinde Schönbauer, s níž se účastnil zimní olympiády v Innsbrucku (umístili se na 12. místě) a Evelyne Schneider (ZOH v Grenoblu - 15. místo). Rodák z Rakouska byl za svoji práci v roce 2009, společně s českou krasobruslařkou Ájou Vrzáňovou, uveden do krasobruslařské Světové síně slávy.


Bližší info a vstupenky na BROADWAY ON ICE exkluzivně v síti Ticketportal.cz   ZDE
Top