SÁZAVAFEST 2012 zahájil předprodej - skvělá cena, neváhejte!

Sázavafest 2012 zahájil předprodej
Letní Sázavafest spustil 26. listopadu zvýhodněný limitovaný předprodej vstupenek. Pořadatelé dali do prodeje prvních 1500 kusů za cenu 700 Kč a to včetně poplatků prodejní sítě. Tento předprodej odstartoval v přímém přenosu v rámci vyhlášení ankety Český Slavík, kdy vítěz kategorie Objev roku 2011 dostal prostor pro své vystoupení právě na 12. ročníku Sázavafestu v Benešově u Prahy.

Současní potvrzení interpreti letního Sázavafestu jsou Mig 21, Xindl X, Nightwork, Monkey Business a další. Kapela Sto Zvířat, která je pravidelným účinkujícím festivalu se v létě chystá zapsat do dějin a jak uvedl Honza Kalina, frontman kapely, máme se na co těšit. „Již dlouho jsme uvažovali s Pavlem Klouparem (dramaturgem festivalu) o myšlence, že bychom s kapelou vytvořili rekord hodný zápisu do Guinnessovy knihy světových rekordů, a tak v Benešově chceme během našeho vystoupení zahrát celkem 100 našich písní. Celý maraton bude rozdělen žánrově na tři sety, Oldies, Janies a Fresh,“ dodal Kalina.
Úplnou novinkou 12. ročníku na Zeleném ostrově v Benešově bude krytá taneční hala pro 5000 lidí, kde se za tři dny vystřídá progresivní taneční scéna, stálice, ale i některé nové projekty. Celkový program bude postaven tak, aby navazoval na ranní vlakové odjezdové spoje především do Prahy.

Vstupenky na SÁZAVAFEST 2012 jsou k dostání pouze v předprodejní síti Ticketportal.

Více na www.sazavafest.cz  

Top