TITLE FIGHT, BALANCE AND COMPOSURE a TRANSIT nadchnou Prahu!

TITLE FIGHT, BALANCE AND COMPOSURE a TRANSIT nadchnou Prahu

Tuto tiskovou zprávu začneme netradičně otázkou: našli jste někdy ve svém životě, třeba jen na krátkou dobu, zalíbení ve tvorbě alespoň jedné z následujících kapel: Fugazi, Jawbreaker, Lifetime, Quicksand, Saves The Day, Civ, Elliott, Jets To Brazil, Brand New, Something Corporate, The Movie Life, Taking Back Sunday, The Early November, Hawthorne Heights, Motion City Soundtrack, The Starting Line, Crime In Stereo nebo Polar Bear Club?

Pokud zní Vaše odpověď ANO, tak prostě NESMÍTE první prosincovou sobotu chybět na Strahově na Sedmičce.

Ptáte se proč?

Protože zde vystoupí tři kapely, všechny z východní části USA, jedna lepší než druhá, přičemž věk ani jednoho z jejich členů nepřesáhl 25 let, a přesto přinášejí naprosto skvělou muziku, inspirovanou tím absolutně nejlepším, co americký pop-punk, emo a post-hardcore od roku 1990 do roku 2005 světu nabídly.

Na otázku, co je příčinou tohoto v dnešní době bohužel naprosto neobvyklého zjevení, Vám nedokážeme dát logickou odpověď, jenom víme, že se to skutečně děje.

A pokud se Vám z toho, co jste si dosud přečetli, zdá, že snad autor tohoto textu blouzní, poslechněte si na YouTube, nebo někde jinde na internetu, alba "Shed" od TITLE FIGHT, "Separation" od BALANCE AND COMPOSURE a "Listen & Forgive" od TRANSIT.

Zbytek si řekneme 3. prosince na 007. Vstupenky na koncert koupíte přímo TADY!

www.facebook.com/events/199898866747989/

Top