ZIMNÍ MASTERS OF ROCK - ZMĚNA MÍSTA KONÁNÍ

   POZOR! Letošní ZIMNÍ MASTERS OF ROCK festival se přesouvá na ZIMNÍ STADION Luďka Čajky ve ZLÍNĚ!
Letošní, 7. ročník zimní verze největšího mezinárodního rockového festivalu u nás, ZIMNÍ MASTERS OF ROCK je letos absolutně nejlépe obsazeným dosud! Poprvé v historii festivalu jej pro ohromný zájem fanoušků přesouváme do větších prostor ZIMNÍHO STADIONU Luďka Čajky ve ZLÍNĚ!
Zimní Stadion je hned vedle sportovní haly Euronics, a nabízí fanouškům nejen o dost větší prostor k pařbě, ale i větší pohodlí, dokonalejší servis a lepší podmínky vašeho celodenního pobytu zde. Venkovní  catering a zábava před halou zůstává jako obvykle. 
Kapely: GAMMA RAY spolu s Michalem Kiskem, TESTAMENT. MORBID ANGEL, SYMFONIA, AS I LAY DYING, BULLET, SEPTICFLESH a BLOWSIGHT se na vás těší v nových prostorách!

Takže pozor! ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2011 se uskuteční v sobotu 26. listopadu od 13 hodin na Zimním Stadionu Luďka Čajky ve Zlíně!
Vstupenky s původní adresou zůstávají v platnosti a není třeba je vyměňovat.
Vstupenky za super zářijovou cenu, platnou do konce září, nebo do vyprodání zářijové emise, jsou k dostání Vstupenky na ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2011   zde!

   ATTENTION! WINTER MASTERS OF ROCK Festival 2011 changes venue! New venue is winter stadium Luďka Čajky in ZLIN!

7th issue of a winter edition of the biggest international rock festival in CZ, WINTER MASTERS OF ROCK is this year strongest ever. Fans interest is so huge, that we have to move this event to the bigger venue! The new venue is a Winter Stadium Luďka Čajky in ZLIN!
The venue is just next the sports hall Euronics and this bigger place can offer you more space, comfortable services, better base for your whole day stay there. Outside catering and other entertainment stays as usual between both venues.
Bands: GAMMA RAY with Michael Kiske, TESTAMENT. MORBID ANGEL, SYMFONIA, AS I LAY DYING, BULLET, SEPTICFLESH and BLOWSIGHT are looking forward meeting you there, in a bigger concert hall!

So Attention, please! WINTER MASTERS OF ROCK 2011 takes place on Saturday 26. 11. from 13:00 in WINTER STADIUM LUĎKA ČAJKY in ZLIN!
Vstupenky with previous address are valid and need not be exchanged.
Tickets, in super september´s price, valid till the end of September, or till this tickets issue will be sold out, available: Tickets for ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2011   here!

Top