ODLOŽENO: HC Sparta - HC Plzeň 1929

První utkání s Plzní odloženo

12.9.2011

P r a h a – Pražská Sparta měla dle rozpisu Tipsport extraligy zahájit novou sezonu tento pátek 16. září 2011 domácím utkáním s týmem HC Plzeň 1929. Utkání však bylo z důvodu uctění památky osob nedávno zesnulých při tragické události odloženo.

Utkání Sparty s Plzní bylo odloženo s ohledem na pohřeb Jana Marka, který se v jeho rodném Jindřichově Hradci uskuteční v pátek. Poslední rozloučení s Karlem Rachůnkem se uskuteční ve Zlíně ve středu, s Josef Vašíčkem ve čtvrtek v Havlíčkově Brodě.

V neděli 11. září uctili památku zesnulých hokejistů fanoušci při pietním aktu na Staroměstském náměstí.

Hokejisté pražské Sparty tak letošní sezonu zahájí v neděli 18. září 2011 utkáním na ledě Kladna od 17:30 hod. Všem zápasům extraligového kola bude předcházet minuta ticha jako vzpomínka na oběti leteckého neštěstí. První domácí utkání v TESLA ARENĚ bude na programu v úterý 20. září 2011 od 18:30 hod. s týmem Bílí Tygři Liberec.

Nový termín konání zápasu prvního kola Sparty s Plzní bude znám později, dle dohody klubů.

Vstupenky zakoupené v Zákaznickém centru HC Sparta bude vraceno po předložení vstupenky na Zákaznickém centru HC Sparta Praha, vchod č. 30 TESLA ARENY.

V případě zakoupení vstupenek v předprodejní síti Ticketportal lze vstupenky vracet na těch prodejních místech, kde byly zakoupeny. V případě, že byly vstupenky zakoupeny přímo přes internet, je vstupné vraceno pouze na centrální pobočce v Praze 1, Politických vězňů 15.
Případné dotazy s tím spojené Vám rádi zodpovíme na tel.: 224 091438.

Děkujeme za pochopení.
Top