SIMPLE PLAN

UŽ JE TO JISTÉ - SIMPLE PLAN PŘIVEZOU SVÉ ZBRUSU NOVÉ ALBUM I DO PRAHY!

Tuzemští fanoušci už si mohou oddechnout a dát svým sevřeným palcům „pohov“ - SIMPLE PLAN si včera do svého koncertního diáře napevno zanesli Prahu! Ta je uvítá 2.září v Incheba Aréně! Médiím to dnes oznámil ředitel pořádající agentury PunxNotDead  Borek Jiřík. „Dnes ve 14 hodin jsme zahájili předprodej. Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketportal za 590 Kč“ dodává Jiřík.

Populární Kanaďané zavítají do naší metropole v rámci právě započatého turné ke zbrusu novému albu Get Your Heart On, které uvedli na trh (Čechy nevyjímaje) teprve před týdnem . Vydání desky předznamenala skladba Can't Keep My Hands Off You, ve které hostuje zpěvák Weezer Rivers Cuomo a jejíž videopodoba přináší záběry z nejnovějšího snímku z dílny Walt Disney Pictures –  teenage komedie Prom.
Volba oficiálního pilotního singlu z novinky Simple Plan však padla na skladbu Jet Lag, kterou skupina natočila hned ve dvou verzích - v anglické s Natashou Bedingfield i francouzské se zpěvačkou Marie-Mai, někdejší vítězkou reality show Star Académie.
Album Get Your Heart On dále přináší spolupráci s rapperem K'Naan nebo Alexem Gaskarthem z formace All Time Low.

Jak naznačují první recenze alba a dokládá jeho náslech, který skupina umístila na své stránky, máme se opravdu, na co těšit!
O to víc, že to jistě nebudou jen nové skladby, které setlist Simple Plan v Praze nabídne. Fanoušci se s největší pravděpodobností  dočkají i průřezu všemi třemi předchozími deskami s hity jako Perfect World, Crazy, Welcome To My Life nebo Save You.

Více na punxnotdead.cz

Jet Lag feat. Natasha Bedingfield:
http://www.youtube.com/watch?v=ntSBKPkk4m4

Can't Keep My Hands Off You feat. Rivers Cuomo
http://www.youtube.com/watch?v=jagBu2bqI7c

Welcome To My Life:
http://www.youtube.com/watch?v=r0U0AlLVqpk

Crazy:
http://www.youtube.com/watch?v=eiv0D-vD28U



 

Top