UNDERWORLD VSADILI NA ČECHY

Kultovní skupina UNDERWORLD si pro své nadcházející pražské vystoupení, které se uskuteční 6.7. v SaSaZu, zvolila dva zástupce české hudební scény.

Večer zahájí se svojí vyhlášenou audio-vizuální show electro-popové duo CARTONNAGE, jehož tvorba v minulosti zaujala i Mobyho. Skupina na sebe poprvé strhla pozornost médií i posluchačů v roce 2008 albem Curiously Connected, za které získala cenu časopisu Filter a byla nominována na ceny Anděl i Óčko TV. Jejich koncertní program v SaSaZu už ale bude tepat převážně v rytmu žhavé novinky I'm Not Your Computer, která vyjde v druhé polovině května.

Kolem půl jedenácté ovládnou pódium hlavní hvězdy večera – pánové Karl Hyde a Rick Smith z UNDERWORLD. Skupina, která patří mezi fenomény elektronické hudby a na této scéně nepřetržitě boduje od roku 1996, kdy se vyšvihla do čela hitparádových žebříčků s megahitem Born.Slippy.NUXX z „revolučního“ filmu Dannyho Boyla – Trainspotting. Svému početnému českému publiku, které na jejich vystoupení pělo chválu  již nejednou, nabídnou Underworld průřez celou svoji dosavadní kariérou i aktuální album Barking.

Na Underworld plynule naváže a v divoké jízdě bude pokračovat DJ JOHN CULTER, který bude udávat tempo tanečnímu parketu v exkluzivním tříhodinovém setu. John Culter patří aktuálně mezi nejžádanější české housové DJe. Pravidelně vystupuje na největších tanečních festivalech a opakovaně po boku světových hvězd jakými jsou Tiësto, Axwell, Sebastian Ingrosso, Laidback Luke, Sidney Samson, TV Rock a další. Od roku 2004 je také rezidentem největší evropské klubové tour SEXAPPEAL.

Celý tento večer bude pojat jako afterparty Prague City Festivalu, který se uskuteční 23.června na Výstavišti a pro všechny návštěvníky SaSaZu mají pořadatelé ještě jednu dobrou zprávu.
Kapela reflektovala na jejich návrh a s ohledem na stále ještě nevyrovnanou ekonomickou situaci reagovala snížením základního vstupného. Standardní vstupenky jsou tak s platností od dnešního dne, tj. 3.5. k zakoupení jen za 890 Kč. Majitelé již zakoupených vstupenek za 1150 Kč si mohou tento lístek buď ponechat a získat k němu zdarma poukázku na příští ročník Prague City Festivalu (s termínem 29.6.2012) nebo uplatnit svůj nárok na vrácení rozdílné částky 260 Kč, která jim bude v takovém případě vyplacena v den a v místě konání koncertu.
Snížené vstupné za 890 Kč oproti původnímu ohlášení není platné jako poukázka na PCF 2012.
Vstupné do VIP sektoru zůstává neměnné, za 2.990 Kč si můžete dopřát komfort vlastních barů, nejlepší výhled na pódiu a nealko, pivo, víno a long drinky.
Vstupenky jsou k zakoupení výhradně v síti Ticketportal (www.ticketportal.cz).

Více na: www.ticketportal.cz, www.sasazu.com, www.punxnotdead.cz a www.myspace.com/underworld


Underworld: Born Slippy. NUXX
http://www.youtube.com/watch?v=XiMrrleH_hI&feature=fvwrel

Underworld: Scribble (radio edit)
http://www.youtube.com/watch?v=dHs8LxPepKU

Cartonnage: Brand New Day
http://www.youtube.com/watch?v=rbBHTHEzcZ4&feature=fvsr
http://www.myspace.com/cartonnage


John Culter: live @ Tiësto, O2 Arena
http://www.youtube.com/watch?v=DJHcUtsEwR0
http://www.johnculter.com/


PR servis:
VIS-A-VIS PRODUCTION s.r.o.
Kateřina Dědková, katerina.dedkova@visproduction.cz, 724 444 539
Svatava Kruntová, svatava.kruntova@visproduction.cz, 776 346 702

Top