DŮLEŽITÉ - VÝMĚNA VSTUPENEK - PRAGUE CITY FESTIVAL

Protože nebylo v našich silách rozhodnutí BLINK-182, kteří přeložili celé letošní turné na příští rok, jakkoliv zvrátit, ještě jednou se všem návštěvníkům Prague City Festivalu za jejich neúčast na letošním ročníku omlouváme.

 

Jak potvrdila sama kapela v oficiálním prohlášení na svých stránkách, na Prague City Festival dorazí 29. června 2012. Zklamání některých fanoušků nicméně plně rozumíme a všem, kteří si zakoupili vstupenku výhradně kvůli Blink-182, proto nabízíme výměnu vstupenek na příští rok.

 

Tato výměna bude možná od 2.5.- 22.6.2011. Oproti předchozímu oznámení lze však výměnu uplatnit pouze na centrální pobočce společnosti Ticketportal-bez ohledu na to, kde a jakým způsobem jste lístek prve zakoupili - tedy on-line, hotově na prodejním místě či dobírkou. Výměna se týká vstupenek zakoupených do 18.4.2011 včetně.

Vstupenky můžete vyměnit osobně nebo zasláním originálního lístku (DOPORUČENĚ s uvedením zpáteční adresy pro doručení nové vstupenky na rok 2012)  na adresu: 

IRSnet CZ s.r.o., Politických vězňů 15, 110 00 Praha 1, kontaktní osoba: Zuzana Vlčková.

V případě dalších dotazů se, prosíme, obracejte na help@ticketportal.cz nebo speciálně k tomu zřízený e-mail:  reklamace@cityfestival.cz.

Jelikož nemůžeme ručit za ztrátu při zaslání, chcete-li mít jistotu, že vše v pořádku proběhne, prosíme, abyste lístky nafotili / naskenovali a poslali nám kopii na výše uvedené emailové adresy.

Vstupenky se mění kus za kus, tzn. do stejné kategorie a ve stejné hodnotě.

 

Vzhledem k tomu, že oproti samostatnému koncertu festival nikdy nestojí na účasti jedné jediné kapely (bez ohledu na to jakou pozici v line-upu zastává), není vrácení vstupného v tomto případě možné. Nestandardně a nad rámec všeobecných obchodních podmínek však nabízíme výše uvedenou výměnu.

 

Všem ostatním držitelům vstupenek nabízíme přednostní nákup na příští ročníky s 20% slevou. Zájemci se budou moci hlásit od 2.5.2011 na adrese: zuzana.vlckova@ticketportal.cz, na kterou stačí zaslat nezbytné kontaktní údaje – tj. emailovou adresu a sériové číslo vstupenky. Na jednu vstupenku se dá uplatnit jedna sleva.

 

Děkujeme,

PunxNotDead

 

Prague City Festival 2011 – line up:

The Hives, 30 Seconds To Mars, House Of Pain, Gogol Bordello, The Gaslight Anthem, Hadouken, Flogging Molly, Support Lesbiens, Skindred, Superhiks, Tleskač a DJs: Olav Basoski, Tommyboy / Crazibiza, NDKj a Chris Sadler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top