DNB RODEO s DC BREAKS už tento pátek!

DNB Rodeo
15. 4. 2011
Matrix, Praha
DJs DC Breaks (UK), Suki, Akira, Bifidus Aktif, Rudeboy, Basetix Unity, Kubass
start 20:00, vstup 100/130/150 Kč

Po vyprodaném DNB Rodeu s B-Complexem se do Matrixu na stejný večírek chystají DJs Samurai a Kryptik, vydávající pod pseudonymem DC Breaks. Tvůrci mnoha tanečních pecek již brzy zamíchají drum & bassovým osudím svým novým albem pro Ram Records, label Andyho C.
Nová jména drtí zlámanou scénu jako buldozér a kromě hrdinů jako Camo & Krooked nebo Netsky, které zná české publikum už důvěrně, v Anglii i všude ve světě zažívají obrovský boom právě DC Breaks. Jejich diskografie zahrnuje skladby pro vydavatelství Viper, Frequency a hlavně Ram, kde momentálně vyšel nový singl The More I Want jako předzvěst debutového alba.
http://www.youtube.com/watch?v=F5-y27HH6WQ
Zmínit samozřejmě musíme i jejich remixérský um, využitý producenty jako Tinie Tempah, Example nebo Reso; předělávce neunikla ani taková klasika jako Empire State Of Mind od Alicia Keys a Jay-Z. Největším hitem pak ale pravděpodobně zůstává oplodňovák Picket Line (zde ve VIP verzi):

http://www.youtube.com/watch?v=z2xKa2tJll8
Jak bývá u velkých vícečlenných projektů zvykem, jejich reprezentanti se rozdělují a na akci slyšíme set pouze jednoho z nich. V případě pátečního DNB Rodea se dočkáme světlé výjimky – pražské publikum si chtěli vychutnat Samurai i Kryptik, a tak si namísto losování zarezervovali v diáři 15. dubna oba dva.
Ze setů DC Breaks musíme doporučit starší set Scribbler, jež dokazuje, že pánové nejsou jen mistři produkce, ale i mixu: http://mp3.sety.cz/dc-breaks-scribbler-mix-180109-mp3.html

Vstupenky na DNB Rodeo s DC Breaks tentokrát mohou návštěvníci zakoupit v předprodeji Ticketportal za cenu 100 Kč (plus poplatek) anebo za 130 Kč do 22:00 na místě a 150 Kč poté. Doporučujeme, zakoupit si vstupenky v předprodeji, protože jak bylo zmíněno v úvodu, premiéra DNB Rodea s B-Complexem byla již ve 23:00 vyprodána a na bezchybný mejdan s dokonalou atmosférou tak mohli vzpomínat jen ti, kteří přišli včas - vstupenky koupíte přímo ZDE!
Na akci dále zahrají Suki, Akira, Bifidus Aktif, Basetix Unity a vítěz SETY.cz kontestu, DJ Kubass z Mariánských Lázní. Více informací o akci naleznete na www.letitroll.cz/dnbrodeo.html. U vstupu budou k dispozici vstupenky na letní festivaly Let It Roll Czech, Slovakia, i combo lístek na oba dva zároveň!

Top