SCOOTER - DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO NÁVŠTĚVNÍKY

Exploze energie a strhující show – to jsou němečtí Scooter v Brně!

18.3.2011 Pavilon G1, BVV Brno

Info a vstupenky na SCOOTER The Best of Tour!   ZDE
  

Do chvíle, kdy pavilon G1 na brněnském výstavišti pohltí typický rave karneval německého tria Scooter, plný laserů, efektů, ohňů, tanečnic a úžasných LED projekcí, zbývají pouhé 2 týdny. Obrázek o tom, jak vypadá jejich show v duchu hesla „faster, harder, Scooter“ si můžete udělat na základě videa z vystoupení v Hamburgu http://www.youtube.com/watch?v=KdNVB6iU2V4


Koncert Scooter proběhne ve pátek 18.3. v Pavilonu G1 na brněnském výstavišti, čas otevření pavilonu je stanoven na 19:00.  O hudební produkci před samotným koncertem se postará nejoblíbenější český DJ Orbith a POZOR! po skončení koncertu akce nekončí – párty s DJ Orbithem, k němuž se připojí také brněnský DJ a producent Mekki Martin, pokračuje do časných ranních hodin a možná přijde i H.P.Baxxter...

Přesný časový plán koncertu bude oznámen týden před koncertem.

 

Vstupenky na brněnský megakoncert jsou v síti Ticketportal stále k dispozici.
Info a vstupenky na SCOOTER The Best of Tour!   ZDE
 

Nyní vám přinášíme organizační pokyny týkající se příjezdu či příchodu, parkování a další informace, které je dobré vědět.

 

1. Čas otevření

Pavilon G1 bude pro veřejnost otevřen v 19 hodin.

 

2. Příjezd k areálu autem a parkování

Pro vstup do areálu BVV použijte bránu č. 1 – hlavní vstup. Zde bude také umístěna pokladna pro zakoupení vstupenek a akreditační pokladna se seznamem hostů. 

GPS souřadnice této brány jsou: 49°11'18.08"N; 16°35'8.26"E

Parkování bude možné na parkovišti před hlavní bránou BVV.

 

3. Příjezd prostředky veřejné dopravy a vstup do areálu

Návštěvníkům, kteří nebudou cestovat autem, doporučujeme použít tramvaj – linka č. 1 ve směru Bystrc na zastávku Výstaviště – hlavní vstup.

 

4. Vstup do haly

Od 19:00 bude pavilon G1 otevřen pro návštěvníky. Vstup do pavilonu pro držitele vstupenek do sektoru STÁNÍ a VIP je z boku. Držitelé vstupenek GOLD budou mít samostatný vchod – vstup od haly G2. Oba vstupy budou viditelně označeny.

 

5. Členění haly, pohyb po hale

Pavilon je členěn na sektory STÁNÍ, VIP TRIBUNY (sezení) a GOLD. Vstupenka do sektoru GOLD držiteli umožňuje vstup samostatným vchodem bez front, vstup na galerii s výhledem na koncert, pohodlné sedačkové posezení, oddělenou šatnu zdarma (umístěna na galerii), samostatné wc a bar.

 

Návštěvník se vstupenkou do sektoru STÁNÍ se může pohybovat po pavilonu s výjimkou sektorů VIP a GOLD, návštěvník s VIP vstupenkou po celém pavilonu s výjimkou sektoru GOLD.

Důležité upozornění: VIP vstupenky je nutné uschovat i po odtržení kontrolního útržku, budou požadovány při vstupu na VIP tribunu.

Držiteli GOLD vstupenky bude lístek směněn za pásku.

 

Občerstvení budou zajišťovat bary s širokým sortimentem alkoholických i nealkoholických nápojů rozmístěné po obvodu haly a také několik stánků s jídlem. Pavilon bude vytápěný, návštěvníkům bude k dispozici velkokapacitní šatna a také toalety situované v průchodu k pavilonu G2. Samozřejmostí je kvalitní nazvučení koncertu (Tservis).

 

6. Není dovoleno vnášet do haly vlastní občerstvení a nápoje. Zákaz vstupu psů a domácích zvířat. Deštníky doporučujeme odložit v šatně. Fotografování a pořizování videozáznamů na profesionální techniku není dovoleno.

 

Plán BVV



Info a vstupenky na SCOOTER The Best of Tour!   ZDE

Top