LET IT ROLL, svátek drum & bassu, už za měsíc!

Let It Roll
25. 2. 2011, 20:00
KCD Kolbenova, Kolbenova 40, Praha 9
DJs Chase & Status, Dirtyphonics LIVE, Spor, Sigma, The Upbeats, Counterstrike, Chris Renegade, Hatcha, Bar 9, Pixie, Suki, Bifidus Aktif, Akira, Rudeboy, Philip TBC, M4Y4, Omek
vstup: 400 – 450 Kč (plus poplatek) v předprodeji, na místě 500/550 Kč
info:
www.letitroll.cz

Let It Roll, svátek drum & bassu, již za měsíc!

Přesně měsíc zbývá do největší indoor drum & bassové události letošního roku, která potěší i milovníky dubstepu. Na Let It Roll do pražské tovární haly Kolbenova dorazí devět zvučných jmen, návštěvníky tak neohromí jen originální live show Dirtyphonics a nebo DJský set fenomenálních Chase & Status.

Zlámané radovánky si užijeme na Sety.cz main stagi, kde kromě kvarteta Chase & Status, Dirtyphonics LIVE, Spor a Sigma zaúřadují i dvojice Pixie & Suki (Tele2Beatz), Akira & Bifidus Aktif a Rudeboy (Shadowbox). Druhá scéna se ponese v tradičním duchu Take Control soundu, který si pro tentokrát rozdělí prostor se značkou Dubstep Aliance. Kromě sestavy The Upbeats, Counterstrike a Chris Renegade, které doplní M4Y4 (Shadowbox), návštěvníkům rozvibrují těla i dubstepaři Bar 9, Hatcha a domácí Philip TBC (Shadowbox) a Omek (Trilobeat).

Pro všechny nedočkavé nabízíme spoustu možností k zabavení. Pro DJe jsme vymysleli kontest, v němž může ten nejlepší vyhrát speciální 2 VIP vstupy a získat možnost, zahrát si na jarním Let It Roll warm-upu - více informací hledejte na mp3.sety.cz/let-it-roll-2011-dj-kontest.html. Na Facebook stránce www.facebook.com/letitrollcz pak naleznete netradiční soutěže o vstupenky.

Dlouhý čas vám zkrátí i čtvrteční Breakart Live TV podcast - 3hodinový přenos setů (obrazem i zvukem), které živě namíchají organizátoři Let It Rollu - Suki a Bifidus Aktif; sekundovat jim bude Thiew. Více na www.breakart.cz/LIVE.

Vstupenky na Let It Roll od 1. února zdražují, proto neodkládejte jejich nákup. Za bezkonkurenční cenu 400 Kč je můžete pořídit na akci DNB Rodeo v pražském klubu Matrix v pátek 28. ledna, a na stejném místě i o týden později, 4. února na oficiálním Let It Roll warm-upu.

Více informací o svátku drum & bassu se dočtete na www.letitroll.cz.

Top