ORIGINAL MEJDAN - PRAHA!

Lidé.cz na ORIGINAL mejdanu v Praze
„Virtuální život na největší české seznamce Lidé.cz je báječný způsob, jak nebýt sám a když k tomu přidáme neskutečně skutečný mejdan ORIGINAL, může to být naprosto maximální zážitek pro všechny „lidi“, komentuje klubovou akci roku Martin Šámal, brand manager senior Seznam.cz.
“Přijďte také a potkejte Lidé.cz v reálném světě.“

Lidé.cz přináší velkolepý ORIGINAL mejdan. V sobotu 4. prosince se v pražském klubu SaSaZu objeví několik hvězd světového formátu. Poprvé v ČR dvojnásobný UK beatbox champion Mr.BEARDYMAN  – už teď je jasné, že půjde o jeden z nejzajímavějších mejdanů tohoto roku.

Sociální síť Lidé.cz přináší hvězdy, jako jsou BEARDYMAN (UK) music-beatbox-video show live - poprvé v ČR, X-PRESS 2 (UK), JUDGE JULES (UK), TOM MIDDLETON (UK), MAKO!MAKO (CZ), OUT OF BOUNDS (BRAZIL/CZ), ROBOT & AKVAMEN. V sobotu 4. prosince 2010 od 21h bude v klubu SaSaZu na mejdanu ORIGINAL každopádně rušno až do rána. O tom svědčí program mejdanu, který přináší největší komunitní server v ČR.

Všechno odstartují výběrem pohodových songů na rozjezd djs Robot a Akvamen. Po nich se živě představí objev soutěže Česko Slovensko má Talent skupina MAKO!MAKO s jejich velmi originální hudební produkcí. Kolem půlnoci vystoupení brazilsko-české taneční skupina Out of Bounds a rozhodně se bude na co dívat.
Po zahřívačce a speciální dražbě se totiž od půlnoci rozjede ORIGINAL party v pěkně svižném rytmu. Tím prvním, kdo živě vykouzlí taneční beaty, bude hlavní host - anglický kouzelník s mikrofonem a mašinkami BEARDYMAN, pro kterého to bude v ČR úplná premiéra. Jeho hodinový live set nenechá rozhodně nikoho v klidu, stejně tak jako další hosté, které Lidé.cz představí na ORIGINAL mejdanu. Postupně se o pořádnou jízdu postarají X-PRESS 2, TOM MIDDLETON a JUDGE JULES.
VSTUPENKY NA ORIGINAL MEJDAN NA WWW.TICKETPORTAL.CZ   ZDE

ORIGINAL / 4th December 2010 – 21:00-06:00 / SaSaZu Prague
We are presenting for first time in Czech Republic:
BEARDYMAN (UK) music-beatbox-video show live
X-PRESS 2 (UK), JUDGE JULES (UK), TOM MIDDLETON (UK), MAKO!MAKO (CZ), OUT OF BOUNDS (BRAZIL/CZ), ROBOT & AKVAMEN
DJ & Light show, funny tombola, Wii zone, very special auction, mating game

Watch out for one of the most interesting parties of this year – ORIGINAL starts on Saturday 4th December 2010 from 9 PM at club SaSaZu. Just a quick look in the program will clear that not only a great live music show but a party till the morning is on the bill!

The night starts with top tune selection by djs Robot and Akvamen. Followed by a hot talent discovery from the very popular local TV show Czech and Slovak Got Talent, an original concert by MAKO!MAKO. Midnight performance of Czech-Brasilian dance group Out of Bounds, with a video surprise and a special live auction. Thats for the start to heat up.
Introducing the main guest for the first time in the Czech Republic, an English magician with a microphone, loop pedals and kaos pads – BEARDYMAN. His one hour live set will make everybody dance and prepare the dance floor for excellent djs X-PRESS 2, TOM MIDDLETON and JUDGE JULES. There is nothing to add, except it will be an amazing party all night long.
TICKETS FOR "ORIGINAL" ON WWW.TICKETPORTAL.CZ   HERE

Top