LEWRON ORCHESTRA JE ZPĚT! Lucerna v plamenech

JEDINÝ koncert vybraných skladeb z projektů Lewron Orchestra Olza a Vichry,  doplněný světovou premiérou čtyř skladeb z nově připravovaného projektu Exodus budou mít možnost shlédnout nejen pražští diváci, a to už 16. listopadu 2010 ve Velkém sále Lucerny.
Originální hudba Leška Wronky spojená se zajímavými efekty, doprovázená choreografií s erotickým nábojem a extravagantními kostýmy bude tvořit  neobvyklou koncertní show. 
Z pěveckých hvězd vystoupí například Ewa Farna, Jan Toužimský a David Uličník. 
Titulní skladba projektu Olza se umísťovala na předních příčkách českých hitparád, a to jako jediná domácí skladba tohoto druhu. Již několik let je vyhledávanou skladbou českých rádií.
V zahraničí vytvořili podobné hudební projekty světoznámí autoři jako Vangelis, Mike Oldfield nebo Jean Michel Jarre.

Koncert se koná zároveň na podporu Nadace bratrů Šuškových, která pomáhá sluchově a mentálně postiženým dětem.
Provokativní ochutnávkou připravované show je zbrusu nový klip Arsan Duolaj, na který se můžete podívat zde: www.lewronorchestra.cz. Klip byl natočen v  prostředí Vysokých Tater za hluboké noci. Inspirací byla bájná postava staroslovanského boha temnot a podsvětí.

Toto jediné představení je zároveň oslavou kulatých narozenin hudebního skladatele Leška Wronky, mimo jiné také autora některých známých písní předních českých interpretů jakými jsou Helena Vondráčková (Sundej kravatu, Neuč slunce hřát, Nejsem zlá, To tehdy padal déšť), Karel Gott (Pokaždé, Ve tvých zátokách, Zatancuj Karolíno), Ewa Farna (Boží mlejny melou, Jak motýl), Věra Špinarová (Jdeme lásku krást, Důvěrná, Síla osudu, Když se láskám stýská), Hany Zagorové (Lásko vítej, Odvykám), Marie Rottrová a dalších. 
Více o projektu Lewron orchestra je zpět - Lucerna v plamenech se dozvíte na  www.lewronorchestra.cz.
 
Děkujeme partnerům:
Generální partner: Panther
Partneři: Showpark.cz, Ridera, OOS, Gastro Group, La Bodeguita, Kovosteel, OTK-KS
Mediální partneři: Glanc, i-legálně.cz, líbímseti.cz, fanonline.cz

za Lewron music center s.r.o.
Michaela Kocourová

Bližší info a vstupenky na LEWRON ORCHESTRA JE ZPĚT! Lucerna v plamenech   ZDE


Top