ŘÍPFEST 2010: 4 x Megakoncert s 40% slevou!

Nový formát hudebního festivalu s hlavní hvězdou Ozzy Osbourne vstupuje na českou hudební scénu

Ode dneška přesně za 3 měsíce se v sobotu 28.8.2010 v Krabčicích, konkrétně v Rovném pod Řípem, uskuteční co do formátu a  obsazení unikátní megakoncert ŘÍPFEST, pořádaný společností MV Cover s.r.o.
V jeden den a na jednom pódium zde zahrají své jediné koncerty v České Republice a na Slovensku v roce 2010 legedární OZZY OSBOURNE a americká skupina Korn, kteří tuzemskému publiku představí i svá nová alba. Nové album Ozzyho Osbourne - "SCREAM" vyjde 22. června, nové album Korn - "Remember Who You Are" vyjde 13. července.
Čtyřlístek rockových ikon dále doplní skotští Nazareth a Ken Hensley & Live Fire.
"Rád bych zdůraznil, že Ozzy Osbourne, který vystoupí jako hvězda večera, zde zahajuje své evropské turné, což naší akci přidává na důležitosti", dodává hlavní pořadatel Vladimír Veselý z MV Cover s.r.o.
A nepůjde jen o obyčejné festivalové vystoupení, jedná se o plnohodnotné koncerty všech vystupujících umělců ze zahraničí, což na české festivalové scéně nemá obdoby.
Akci na jedinečnosti přidává i přirozený amfiteátr, přímo na úpatí hory  Říp, který sám o sobě hudebníkům nabízí výborné akustické podmínky.  Krásná scenérie Podřipska zaujala i agenty a manažery vystupujících  umělců z Velké Británie a USA, kteří umělce reprezentují. Respekt ke krásné přírodě kolem Řípu se rozhodli pořadatelé demonstrovat připojením k akci Čisté festivaly (www.cistyfestival.cz).

Vstupenky na festival ŘípFest 2010 koupíte přímo ZDE! Vstupenky na festival je možné zakoupit i v Informačním Centru a ve Městské Knihovně v Roudnici nad Labem, kde již od května probíhá předprodej. Od příštího týdne se vstupenky budou prodávat i s případnou dopravou ve všech pobočkách cestovní kanceláře Čedok (partner akce).
Pro snažší dopravu na festival z Prahy a okolí a zpět se organizátoři rozhodli připravit speciální autobusovou dopravu na akci a zpět s nástupním místem v Praze. Pokud se hudební fanoušci rozhodnou zakoupit vstupenku na festival do 20.6., tak se mohou těšit až na 40% slevy z ceny vstupenky v  den festivalu (aktuální ceny: Stříbrná zóna za 1 595,- Kč a do Zlaté za 2 090,- Kč). Informace o vstupenkách do VIP zóny najdete na oficiálních stránkách www.ripfest.cz.

Nedočkaví fanoušci se rovněž mohou těšit na velké množství soutěží o volné vstupenky na domovských stránkách festivalu - www.ripfest.cz. Od 26.5. probíhá první soutěž, která má již od spuštění obrovský ohlas. Během dalších měsíců se můžete také těšit na připravované soutěže o nové CD Ozzyho Osbourna "SCREAM" a nové album Korn "REMEMBER WHO YOU ARE".

Další informace a ilustrační materiály:
Markéta Veselá, SWC
e-mail: marke@swc.me
http://www.ripfest.cz

 

Top