Hip Hop Jam 2010 představuje: SLIM THUG (USA)!

Hip Hop Jam 2010 odhaluje další velké jméno line upu – Slim Thug (USA)!

 
Je nejvyšší čas široké veřejnosti představit další velké jméno v line upu letošního 4. ročníku letního urban culture festivalu Hip Hop Jam 2010 (www.hiphopjam.cz), který se uskuteční třetí prázdninový víkend 15.-17. července 2010 v luxusním přírodním areálu pískovny Oplatil na hranici obce Staré Ždánice mezi Pardubicemi a Hradcem Králové.

Hip Hop Jam 2010? To bych moh stihnout ...

Když jsme v roce 2007 přivezli na premiérovej Hip Hop Jam nefalšovanej dirty south zvuk v podobě Davida Bannera, nikdo tenkrát nechápal z pekla, které se odehrálo na pódiu (i mimo něj). Vyslyšeli jsme prosby a přání všech dirty south fans a v roce 2010 přivážíme na Hip Hop Jam jednoho z králů H-Townu, dvoumetrové rapující hovado jménem Slim Thug (Houston, USA)!
Už nyní se můžete těšit na tenhle texaskej masakr, kterej má na triku několik úspěšných alb a nespočet mixtapes + hostovaček s lidma typu Bun B, Pharrell, T.I., Chamillionaire, Paul Wall, Mike Jones, Beyoncé, Gwen Stefani atd. Navíc je i nyní pořád aktivní a maká na svém novém albu Tha Thug Show.
Boss of All Bosses premiérově v Čechách na letošním Hip Hop Jamu! Dej si www.myspace.com/slimthug, vlítni na youtube + google a pečlivě studuj jeho diskografii. Loupni si vykřičník ve svém kalendáři u soboty 17.7.2010 a těš se na real Slim Thuga madafaka show!

 

 

 

Ptáte se, to je letos vše? Není! Ptáte se, zdali budou v line upu další velká jména z USA? Ano, budou! Pořád váháte se svou účastí? Máme pro vás shrnutí toho, co vás letos na 4. ročníku Hip Hop Jamu čeká a nemine.

V první řadě poprvé v historii Hip Hop Jamu pravé prázdninové prostředí = vyhlášené koupání hned vedle přírodního areálu! V druhé řadě line up ve složení: SLIM THUG (USA), DJ PREMIER (USA), Bigg Boss Jam (Orion, Vladimir518, James Cole, Hugo Toxxx, La4, DJ Mike Trafik), Rytmus feat. Kontrafakt, Názov Stavby (Čistychov, Dena, Šegi100, Slipo, Bacil, DJ Hajtkovič), Indy&Wich+La4, Nironic (USA), Hi-Def (USA), Rasco (USA), Prago Union, DeFuckTo, Pio Squad, H16 (SK), Vec+Zverina (SK), Moja Reč (SK), BPM, Tafrob + DJ Maztah, Jay Diesel + David Steel, Kaidžas + DJ Lucco (SK), Dramatikz (SK), MAAT, 2H+ feat. DJ Tager (SK) + další jména vč. USA již brzy!

Kromě rapu se můžeš už nyní těšit na vychytanou adidas Originals dance arénu (produkce: Fidli & Beat Up), letní díl freestyle soutěže Battle Night (produkce: MikeL & Abed), Radio Spin Stage, top 20 cz+sk DJs, slavnostní vyhlášení letošního ročníku Tic Tac Hip Hop Talents a řadu dalších vychytávek, kterými vás průběžně informujeme na oficiálním webu festivalu www.hiphopjam.cz + oficiálním facebook profilu Hip Hop Jam Official.

 

Kde seženete lístky na letní Hip Hop Jam 2010?

Vstupenky na HIP HOP JAM 2010 koupíte přímo ZDE! 

Nenech si ujít tuhle prázdninovou událost číslo 1! Luxusní koupání, USA headlineři, kompletní česká s slovenská špička rapu v čele s Bigg Boss, eNeS, KF, adidas Originals dance aréna, freestyle soutěž Battle Night, Tic Tac Hip Hop Talents, Radio Spin Stage a tisíce lidí z Čech s Slovenska = neopakovatelná atmosféra! Kontroluj www.hiphopjam.cz.

Top