Detail info
Close

Městská sportovní hala Mladá Boleslav

Městská sportovní hala Mladá Boleslav

Adresa: U Stadionu 1322, Mladá Boleslav I Navigovat

Vstupenky

Popis

Městská Sportovní hala se nachází v ulici U Stadionu č.p. 1322. Výhodná poloha – naproti obchodnímu domu Kaufland a v těsné blízkosti městského stadionu FK Mladá Boleslav, předurčuje halu k širokému využití z hlediska rozmanitých, nejen sportovních aktivit. Hala je nejčastěji využívána oddíly basketbalu, volejbalu, házené, florbalu a futsalu. Vzhledem k extraligové úrovni florbalu (Technology MB) a basketbalu žen (Slovanka MB), solidní úrovni basketbalu mužů (2.liga) a dalším mistrovským utkáním v basketbalu , házené, volejbalu i futsalu, nabízí hala mnohdy atraktivní sportovní podívanou. Divácká kapacita sportovní haly činí 600 míst k sezení. Sportovcům a návštěvníkům haly je nabízeno občerstvení v místní jednoduše vybavené restauraci.
Součástí sportovní haly je rovněž posilovna MarvelGym, kancelář Fortuna, rehabilitace a sauna. Zmíněné služby však nejsou součástí nabídky Městské společnosti sportovní a rekreační areály, s.r.o., nýbrž nabídky soukromých subjektů, které jsou nájemci ve sportovní hale. V neposlední řadě hala slouží jako sídlo TJ Auto – Škoda.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top