Detail info
Close

VÁNOČNÍ KONCERT - SEN MARIKY GOMBITOVÉ

VÁNOČNÍ KONCERT - SEN MARIKY GOMBITOVÉ

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Marika Gombitová si pro svůj jediný koncert v roce 2017 vybrala Prahu. Pro své fanoušky z Čech i Slovenska zazpívá už o letošních Vánocích.

Marika Gombitová patří mezi nejúspěšnější slovenské zpěvačky a skladatelky. V loňském roce potěšila své příznivce narozeninovým galakoncertem, který uspořádala při příležitosti svého životního jubilea. Silné pozitivní reakce a neutichající zájem fanoušků ji podpořily v odhodlání vystoupit o letošním adventu v Tipsport Aréně v Praze na jediném a exkluzivním koncertu roku 2017. Fanoušci z Čech i ze Slovenska již mohou nakupovat vstupenky v předprodeji na Vánoční koncert – Sen Mariky Gombitové, který se uskuteční dne 2. prosince 2017.

Když Marika Gombitová vystoupila na svém narozeninovém koncertu opět před publikem, vzbudila ve všech přítomných nepopsatelné emoce. Obrovské přivítání od fanoušků a neutichající ovace ve stoje ji motivovaly uskutečnit další vlastní a velice exkluzivní koncert, který bude jediný v roce 2017 pro Českou i Slovenskou republiku.

Zpěvačka potěší své fanoušky 2. prosince 2017 v 19 hodin v pražské Tipsport Aréně, kde zazní ty nejlepší hity z jejího bohatého repertoáru. Samotná Marika zazpívá „best of“ a o další stejně známé hity se podělí talentovaní a úspěšní interpreti z nejmladší generace zpěváckých hvězd z Čech a Slovenska, kteří ji obdivují a uznávají jako jednu z nejlepších umělkyň naší doby. Písně Mariky Gombitové s nadčasovým poselstvím a jedinečným zvukem tak potěší fanoušky všech věkových kategorií.

Návštěvníci koncertu se tak mohou tešit na silný nezapomenutelný zážitek, který dokáží její písně vyvolat.

Hosté jsou prozatím tajní a brzy se budou zveřejňovat.


 

Marika Gombitová se řadí mezi nejoblíbenější slovenské interprety. Nahrála devět profilových alb, prodala více než milión nosičů. Absolvovala téměř pět set koncertů doma i v zahraničí. Je držitelkou mnoha významných ocenění.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top