Detail info
Close

Souboj titánů

Souboj titánů

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Souboj titánů - Judas Priest Revival & AC/DC Bon Scott Memorial Band & System Of A Down Tribute

 

Czech System of a Down Tribute Band - Jsme čtyřčlenný Tribute Band vzdávájící hold americké legendě SYSTEM OF A DOWN. Naším cílem je předvést Vám energickou show, zároveň podat maximální výkon dosahující kvality studiových verzí nahrávek a hlavně zajistit skvělou zábavu pro Vás.

 

JUDAS PRIEST REVIVAL - Pražská formace Judas Priest Revival vznikala v letech 1998-1999. Velice brzy se zařadila mezi špičku tzv. revivalové scény. To, jakým způsobem se popasovala s nelehkým repertoárem legendárních Judas Priest vskutku vzbuzuje zasloužený obdiv. Když stojíte na jejich koncertě a zavřete oči, opravdu téměř slyšíte samotné Judas Priest… a když ty oči otevřete, svým způsobem Judas Priest i vidíte, protože pražský Judas Priest Revival pojal svoji poklonu originálu důkladně i po vizuální stránce. Takhle má vypadat správný revival!

 

AC/DC Bon Scott Memorial Band - Olomoucká skupina AC/DC revival - Bon Scott memorial band vznikla v roce 2001. Nejedná se však o další zpackaný plagiát, kterých je u nás v poslední době už víc než dost. Již z názvu je zřejmé, že hlavním záměrem olomouckých muzikantů bylo realizovat projekt, který by všem nadšencům, fanouškům a obdivovatelům starých AC/DC připoměl a znovu oživil tak výraznou a nezapomenutelnou osobnost zpěváka skupiny AC/DC – Bona Scotta.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top