Smola a Hrušky

Smola a Hrušky

Datum :
Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Smola a Hrušky oslavují 20 let na scéně! Pocházejí a žijí na spiši - Spisska Nova Ves a Poprad.
Během své existence si kapela vybudovala pozici české reggae-punkové jedničky, ktera vyniká energickou koncertní show a je zárukou kvalitního koncertního vyžití či party. Styl, který pojmenovali hudební kritici je barevna směs reggae, punku, ska, rocku a popu s vlastním hudebním charakterem a okořeněný veselými vtipnými texty.

diskografie / 7 alb a 2 dvd:
jesen 2003
Na Chatě 2005
Kamen Papír NŮŽKY 2009
Lajfka 2010
13 životů / Live in Topfest 2010 (DVD)
Palec nahoru 2012
Best On 1997 - 2015
Unplugged Live in Spisske divadlo 2016 (CD / DVD)

Galerie

picture Smola a Hrušky

Na mapě

Top