Detail info
Close

SLET BUBENÍKŮ 2017 - DARK SIDE OF THE GROOVE

SLET BUBENÍKŮ 2017 - DARK SIDE OF THE GROOVE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Rytmy bez hranic na tisíc způsobů

Již pošestnácté bude republikou křižovat ojedinělý putovní koncert - festival Slet bubeníků. Jen jednou do roka se sejde parta bubeníků, aby nadchla publikum každého věku a vyznání. Kromě bicích, bubnů, perkusí, hlasů a zvuků se letos do sestavy dostal i neobvyklý hudební bicí nástroj: cimbál.

The Dark Side of the Groove je podtitul letošního ročníku Sletu bubeníků, kterým hudebníci chtějí vzdát hold prvním hudebníkům, kteří začaly groove používat, a tím odstartovali novou kapitolu hudby, která stvořila nové hudební styly, jako je techno, drum´n´bass, hip hop, rap, chill-outová hudba. Bubeníci se odvolávají až ke kořenům, kdy Pink Floyd na albu Dark side of the Moon použili sekvencer. Bubeníci do svých rytmických kompozic hodlají začlenit samply z průkopnických dob, rozvinout je s elektronikou, bubny a cimbálem, coby etnickým bicím nástrojem. Pod rytmy tak budou bublat parafráze na nejstarší hudbu stylu groove.

Sestava 2017:
Pavel Fajt, Miloš Vacík, Pavel Koudelka, Tomáš Reindl, Ondřej Anděra A Petr Gavlas

www.sletbubeniku.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SLET BUBENÍKŮ 2017 - DARK SIDE OF THE GROOVE
Top