Detail info
Close

SK Sigma Olomouc - AC Sparta Praha

SK Sigma Olomouc - AC Sparta Praha

Datum: 28. dubna 2024
Místo: Andrův stadion
Adresa: Legionářská 1165/12, Olomouc

Vstupenky

neděle
28
dub. 2024
15:00
SK Sigma Olomouc - AC Sparta Praha
Andrův stadion

Olomouc

Informace o akci

Finále základní části FORTUNA:LIGY na Andrově stadionu! Na Hanou přijede v neděli 28. dubna obhájce mistrovského titulu pražská Sparta. Kup si vstupenku v předprodeji na Ticketportalu, popadni šálu, nalaď hlasivky a podpoř modré! SK Sigma Olomouc – AC Sparta Praha, v neděli 28. dubna od 15 hodin na Andrově stadionu v Olomouci.

!!!POZOR!!! Pro zápas se Spartou se domácí aktivní fanoušci z kotle přesouvají na tribunu jih. K dispozici mají vstupenky do sektorů V a W. Zakoupit je můžete přes speciální odkaz ZDE: https://bit.ly/fanousci-domaci   po zadání hesla "sigma"

!!!POZOR!!! Na západní (hlavní) tribunu, na tribunu Karla Brücknera (východní) a na jižní tribunu NEBUDOU z bezpečnostních důvodů vpuštěni fanoušci se symboly soupeře (dresy, šály apod.).

PRO FANOUŠKY SPARTY PRAHA BUDE VYHRAZENA SEVERNÍ TRIBUNA a sektor O.  Vstupenky kupujte ZDE: https://bit.ly/3J5zvVO po zadání hesla "sparta"

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top