Detail info
Close

RUKOJMÍ BEZ RIZIKA

RUKOJMÍ BEZ RIZIKA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

RUKOJMÍ BEZ RIZIKA 
autor: Alain Reynaud Fourton
režie: Jan Novák
hraje: Václav Vydra, Jan Šťastný / Svatopluk Skopal, Jana Boušková / Jana Malá / Marcela Peňázová, Martin Zahálka / Matin Davídek, Lenka Zahradnická / Barbora Šťastná, František Skopal / Martin Zahálka ml.
"PYTEL ULOUPENÝCH PENĚZ DOKÁŽE OŽIVIT I SEBEVRAHA. JENŽE POLICII TAKY.
Francouzská komedie s kriminální příchutí.
Obdivovaný spisovatel, který ale delší dobu již nemá o čem psát. Usoudí, že se nachází v bezvýchodné životní situaci a rozhodne se spáchat sebevraždu. Překvapí ho letitý přítel, který se už také kdysi pokusil zabít, když ho opustila žena, a teď chce učinit totéž, protože se k němu vrátila.

Sebevražedné plány jim překazí trojice prchajících amatérských lupičů s pytlem plným peněz. Vtrhnou do bytu, sebevrahy si vezmou za rukojmí a vyhrožují, že je zabijí. Přestože je to právě to, co si pánové nejvíce přejí, při pohledu na plný pytel bankovek dostávají znovu chuť do života. Tvůrčí fantazie se spisovateli vrací právě včas. Lupičské trio potřebuje plán a za dveřmi je policie. Máte se na co těšit.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top