Detail info
Close

Krkonošské pohádky 2 - Anče a Kuba mají Kubíčka

LÉTO POD HRADEM LOKET!
Krkonošské pohádky 2 - Anče a Kuba mají Kubíčka

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Divadlo pohádek uvádí pokračování kultovního večerníčku
KRKONOŠSKÉ POHÁDKY 2: Anče a Kuba mají Kubíčka

Každý příběh má své pokračování ...
V potoce už uběhlo něco vody, Ančeti s Kubou se narodil kluk jak buk a dostal jméno Kubíček. Jinak ale vše zůstalo při starém a Trautenberk pořád na všechny křičí své himllaudóny, donrvetry a krumcajs elementy a vymýšlí darebnosti ... Jenže Anče, Kuba, hajný a teď už i Kubíček si s ním vědí rady. A když ne, je nablízku Krakonoš.
Legendární Krkonošské pohádky zná zřejmě každý. Však také po právu v roce 2013 vyhráli anketu o nejoblíbenější večerníček. Mají celkem 20 epizod. Málokdo však tuší, že se v roce 1989 připravovalo natáčení dalších 7 dílů. K němu již bohužel nedošlo, ale jejich autorka Božena Šimková připravila na základě původních scénářů představení Krkonošské pohádky 2: Anče a Kuba mají Kubíčka.
Představení se hraje již několik let před permanentně vyprodaným hledištěm. A v roce 2017 byla uvedena premiéra tohoto přímého pokračování původního příběhu. Stejně jako u prvních Krkonošských pohádek je i v tomto představení použita původní "večerníčkovská" hudba profesora Vadima Petrova.
V představení (90 minut) je použit stroboskop.
https://www.facebook.com/events/695277900821540/

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO / vozíčkáři a držitelé průkazu ZTP/P zdarma bez vstupenky, rezervace místa na agenturavlny@seznam.cz, doprovod ZTP/P za plnou cenu

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top