Detail info
Close

JANEK LEDECKÝ

JANEK LEDECKÝ

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Janek Ledecký je jednou z našich nejznámějších hudebních hvězd. Poprvé si získal pozornost publika jako frontman rockové kapely Žentour. Ta vydala své první album Žentour 001 v roce 1987.

V roce 1992 se Janek vydává na samostatnou dráhu. Jeho první sólové album „Na ptáky jsme krátký“ bylo natolik úspěšné, že se stal skutečnou megahvězdou šoubyznysu. Jankovo druhé album „Právě teď“, vyšlo v roce 1993, zatímco účinkoval v hlavní roli muzikálu „Pěna dní“ na prknech Divadla ABC v Praze. V květnu roku 1994 bylo toto album oceněno zlatou deskou. Na podzim téhož roku vyšlo jeho třetí živé album „Jenom tak“

Během dvou měsíců byl oceněn zlatou deskou a videozáznam z koncertu dostal cenu za nejlepší video roku. Významným okamžikem roku 1994 byl poslední koncert tour, který proběhl ve vyprodané Lucerně. S producentem Ivanem Králem (Patti Smith, Iggy Pop) natáčí Janek album „Některý věci jsou jenom jednou“. Skladby z této desky zaplnily celou „TOP 10“. V únoru roku 1996 dostala tato deska nejen zlaté ale i platinové ocenění. Roku 1996 Janek vydal nové album „Sliby se maj plnit o Vánocích“. To se stalo okamžitě zlatým a koncert v Lucerně přenášený Českou televizí zlomil veškeré předchozí rekordy. Vánoční písničky z tohoto alba se staly během pár let symbolem vánoční atmosféry.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture JANEK LEDECKÝ
Top