Detail info
Close

DO LOŽNICE VSTUPUJTE JEDNOTLIVĚ!

DO LOŽNICE VSTUPUJTE JEDNOTLIVĚ!

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Ray Cooney, John Chapman:
DO LOŽNICE VSTUPUJTE JEDNOTLIVĚ!

Režie: Antonín Procházka
Hrají: Mahulena Bočanová / Kamila Špráchalová, Monika Absolonová / Adéla Gondíková / Kateřina Lojdová, Jana Birgusová / Sandra Černodrinská, Zbyšek Pantůček / Martin Sobotka, Ivana Andrlová / Olga Želenská, Jana Zenáhlíková / Vlasta Žehrová, Pavel Nečas, Filip Tomsa, Lukáš Vaculík, Martin Zounar

I prostorná exkluzivní ložnice s velikou kruhovou postelí může být náhle těsná... Přesně takové převýšení poptávky nad kapacitou nastane v bláznivé komedii známých anglických dramatiků.
Šéfredaktor a spolumajitel nepříliš prosperujícího nakladatelství Philip Markham se svou ženou Joanou původně plánovali strávit večer mimo domov. Byt proto hodlá k jednomu ze svých četných mimomanželských záletů využít Philipův obchodní společník Henry Lodge... Netuší ale, že za stejným cílem k Markhamovým směřuje jeho žena a Joanina kamarádka Linda, která se rozhodla nevěru Henrymu oplatit. Tatáž ložnice má také posloužit k milostným hrátkám mladému bytovému architektovi Spenlowovi, který v současné době sídlo Markhamových zvelebuje… Velkolepému zmatku však nasadí korunu populární autorka knížek pro děti, která se v bytě objeví nečekaně a chce svěřit vydání svého díla právě nakladatelství, které patří Henrymu a Philipovi. Pro jejich skomírající podnik by to znamenalo záchranu. Dotyčná paní je však nesmlouvavě mravopočestná. Kolotoč zoufalých zastíracích manévrů, nedorozumění a lží, nechtěných záměn osob se rozjíždí naplno. Jiskřivé humorné slovní i situační šarvátky nabírají na intenzitě. V momentu, kdy veškeré zádrhele a konflikty dospějí k urovnání a ke zklidnění, zaskočí diváky ještě náhlá brilantní pointa.
Hra, která náleží k vrcholům společné tvorby obou autorů, se dočkala mnoha nastudování na anglických scénách, stejně jako v divadlech newyorské Broadwaye. Nyní ji může poprvé zhlédnout v českém překladu také naše publikum.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture DO LOŽNICE VSTUPUJTE JEDNOTLIVĚ!
Top