Detail info
Close

COLD CAVE / US

COLD CAVE / US

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Cold Cave je název projektu Wesleyho Eisolda sídlícího v Los Angeles a New YorkU, jehož hudba bývá popisována jako koláž darkwave, noise a synthpopu. Mnozí hudební kritici slyší v hudbě Cold Cave vlivy post punku z osmdesátých let a raného synth popu, především pak vliv Joy Division.

Cold Cave založil v roce 2007 Wesley Eisold, původně zpěvák hardcoreových skupin Give Up the Ghost, Some Girls a zakladatel Heartworm Press. V roce 2009 vydává na Matador Records své debutové album Love Comes Close, o dva roky později vyšlo na stejném labelu druhé album Cherish the Light Years.

Loni v září Cold Cave vydal singl Glory připomínající New Order. V klipu se objevila nová sestava – Wesley Eisold (zpěv), Amy Lee (syntezátor), Max G. Morton (syntezátor), Nils Bue (basová kytara/kytara) a Ryan McMahon (bicí). Praha měla kapelu možnost vidět loni v listopadu jako skvělé předskokany The Jesus and Mary Chain.

Eisold o svém rojektu říká: “Mám problém s pojmenováním ‘člen kapely’ protože nejsou žádní další ´členové’ Cold Cave. Jsem to jen já. Spolupracoval jsem s mnoha lidmi. Někteří byli nesmírně užiteční a někteří zas k ničemu. Teď jsem nejradši, když si všechno udělám sám.”

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture COLD CAVE / US
Top