Detail info
Close

Ať žijí duchové!

Ať žijí duchové!

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

SOUNDTRACK PODĚBRADY Mezinárodní festival filmové hudby & multimédií

Ať žijí duchové! Velkoformátové promítání pohádky s hudebním překvapením Pátek 31. 8. 2018, 15:00

Páteční odpoledne vám zpříjemníme oblíbenou česko-slovenskou pohádkou pro celou rodinu – Ať žijí duchové!

Veselá hudební komedie režiséra Ondřeje Lipského z roku 1977 baví několik generací dětí i rodičů už více, než 40 let.! Boj dětí o hrad Brtník za pomoci nadpřirozených bytostí provází krásné písničky z pera Jaroslava Uhlíře s texty Zdeňka Svěráka, spoluautora scénáře, jehož proslavené bonmoty si pamatuje každý z nás.

Hrad Brtník, rytíř Vilém, skřítci, Leontýnka a odhodlané děti zahájí boj proti žampionům nadívaným v pátek 30. 8. 2018 v 15:00.

Klasické promítání bude zpestřeno hudebním překvapením. Srdečně zveme celé rodiny, třeba si s malými hrdiny zazpíváte i vy!

Čím dříve, tím levněji!

Koncert je na sezení - v rámci vámi zakoupeného sektoru si na místě vyberete sedadlo, které se vám líbí a není obsazené dříve příchozími.

Lístky pro držitele průkazu ZTP/P jsou v prodeji v počtu 10 kusů na každý z koncertů. Pro jejich zakoupení prosím zašlete nascanovaný průkaz ZTP/P na rezervace@ticketportal.cz prosím, Váš email. Cena lístku odpovídá ceně nejlevnějšího sektoru daného koncertu, doprovod má vstup zdarma. Pro vozíčkáře máme vyhrazená místa na každém koncertě.

Děti do 3 let (včetně) mají vstup na koncert zdarma, a to bez nároku na vlastní sedadlo.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top