Detail info
Close

ANI ZA MILION!

ANI ZA MILION!

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

TVŮRCI
Michaela Doleželová
Roman Vencl

OBSAZENÍ
Adéla Gondíková
Jiří Langmajer

Domovská scéna: Divadlo v Rytířské

Jacqueline, byť provdaná za anglického velvyslance, je Francouzka tělem, duší i původem. Má dvě děti a kufřík s milionem eur, který je ochotna darovat každému, kdo si jej zaslouží. Nenávidí venkov, samotu a obyčejnost.
Lambert ženatý není, manželka od něj utekla. Má duši námořníka a žije jen pro svůj maják, o který se stará čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu. Miluje venkov, samotu a obyčejnost.

Ptáte se, co mají oba společného? No přece vůbec nic! Ale nedejme se mást prvními dojmy. V této brilantní detektivní komedii, která obě postavy svede dohromady a navěky spojí tajemstvím, je totiž všechno jinak, než se zdá – každá lež je pravdou, každá pravda lží a jisté je pouze to, že pod rouškou humoru se skrývá vrah…
Komediografové Roman Vencl a Michaela Doleželová originálně dokazují, že i když ve hře vystupuje jeden muž a jedna žena, nemusí se zápletka točit jen kolem partnerských vztahů.

Atraktivní a netradiční prostředí přímořského majáku, brilantní dialogy, strhující tempo, inteligentní humor a originální zápletka dávají hře obrovský potenciál.

V Divadle v Rytířské budou ve hře Ani za milion! excelovat Adéla Gondíková a Jiří Langmajer v režii Petra Hrušky.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ANI ZA MILION!
picture ANI ZA MILION!
picture ANI ZA MILION!
picture ANI ZA MILION!
picture ANI ZA MILION!
picture ANI ZA MILION!
Top