Detail info
Close

BE25: Goldfrapp (UK)

BE25: Goldfrapp (UK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

25. narozeniny klubu ROXY BE25 budou tento rok ještě výraznější, než jste byli z minulých let zvyklí - 10 dní plných koncertů, parties, divadel a performance v prostorách ROXY a NoD. Prvním headlinerem říjnové oslavy je legendární londýnské elektronické duo a hudební chameleóni Goldfrapp. V roce 2017 vydali Goldfrapp očekávané sedmé album Silver Eye. 23. října nás, jak u nich bývá zvykem, vezmou na emotivní cestu, která ovšem není pro každého. Bude se snít, bude se i tančit.

Málokterá britská kapela prozkoumala na svých albech tak širokou paletu pocitů a hudebních stylů jako právě Goldfrapp. Londýnské duo Alison Goldfrapp a Will Gregory má letos za sebou vydání už sedmé studiové desky a je o nich všeobecně známo, že neradi zůstávají na místě. V průběhu času se posunuli od glam rocku (album Black Cherry) přes osmdesátkový synth-pop (Head First) k downtempu (Seventh Tree) a zpět k tanečnímu elektronickému zvuku (Tales Of Us). Obecně se na Goldfrapp pohlíží jako jednu z kultovních britských elektronický kapel, jež dokazuje i více nominací na prestižní Mercury Prize a Grammy Awards.

Nové album Silver Eye se drží toho, co jde Goldfrapp nejlépe. Taneční nálady stěžejního singlu Anymore střídají i snové skladby jako Zodiack Black nebo závěrečná epická kompozice Ocean. Oba dva často popisují svou hudbu jako “výpravný vizuální zážitek”, který má vyvolávat v posluchačích odvážné představy a stejným přístupem vznikalo i letošní album. Silver Eye získalo řadu skvělých recenzí nejen v Británii, ale i v ČR např. Musicserver.

V současnosti jedou Goldfrapp k nové desce světové turné a česká zastávka bude právě v rámci 25. narozenin klubu ROXY v pondělí 23. října.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BE25: Goldfrapp (UK)
Top