Detail info
Close

HYPNOTIZÉR, Benešov

BENEŠOVSKÁ VSTUPENKA
HYPNOTIZÉR, Benešov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na interaktivní přednášce.

Hypnotizér Jakub Kroulík (odkaz na web: https://hypnotizer.cz/o-mne-jakub-kroulik-hypnotizer/) přichází, aby o tomto tajemném fenoménu přinášel a exkluzivně prakticky prezentoval své umění ve vybraných městech České republiky.

Součástí akce bude též autogramiáda ke knize Hypnóza, její moc a síla (odkaz na web: https://hypnotizer.cz/produkt/kniha-hypnotizer-hypnoza-jeji-moc-a-sila/ )

Hypnóza, umění, které udivuje po staletí!

Moderní hypnotizér ve viktoriánském obleku džentlmena Jakub Kroulík vám předvede, jak vypadá změněný stav vědomí. Jedno lusknutí prstů a vám se naskytne nevšední zážitek. Nezmeškejte interaktivní přednášku s nepřehlédnutelným specialistou, který nejen předvede praktické ukázky sugesce a hypnózy na dobrovolnících z publika, ale bude o svém umění hovořit podrobněji.

Podívejte se na recenze z minulých přednášek zde (odkaz na web: https://hypnotizer.cz/recenze-hypnotizer-jakub-kroulik/)

 Upozornění: Není vhodné hlásit se na praktické ukázky hypnózy a sugesce v případě, že máte problémy se srdcem, berete psychofarmaka, či jste v jiném stavu. Stejně tak se hodinu a méně před besedou nedoporučuje konzumace alkoholu.

 

Vstupenky můžete zakoupit též on-line a ihned
vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

BENEŠOVSKÁ VSTUPENKA

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top