Detail info
Close

ROBERT KŘESŤAN & DRUHÁ TRÁVA / 30 LET

ROBERT KŘESŤAN & DRUHÁ TRÁVA / 30 LET

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Rok 2021 je ve znamení oslav třiceti let existence Druhé trávy, které kapela připomene koncertním programem, jenž je průřezem zásadních alb její historie. Kromě toho hudebníci natáčejí pokračování poslední desky nazvané Díl druhý. Nahrávka vyjde na začátku roku 2022.

Skupinu Druhá tráva založili v roce 1991 Robert Křesťan a Luboš Malina po svém odchodu od Poutníků. Druhou trávu charakterizují dva výrazné znaky - autorská a interpretační výjimečnost zpěváka, textaře a překladatele Roberta Křesťana a mimořádná instrumentální zdatnost ostatních členů skupiny. Kapela Druhá tráva byla hned od svého vzniku řazena mezi špičku na folk & country scéně nejen v České či Slovenské republice. Přestože bývá často označována jako bluegrassová, už od počátku existence mixuje více stylů. Bluegrass odkazuje spíše na předchozí angažmá několika členů skupiny u brněnských Poutníků.

 

Vážení návštěvníci!

Vstupenky se většinou prodávají s několikaměsíčním předstihem. Bohužel nemáme věšteckou kouli. Ani si nedovolíme odhadnout hygienicko-protiepidemické opatření Ministerstva zdravotnictví platné v den konání vašeho programu. Tyto informace pravidelně zveřejňujeme na našich internetových stránkách www.divadlogong.cz.

Do odvolání neprodáváme vstupenky na konkrétní místa k sezení. Obecně se jedná o všechny koncerty a představení pro děti a mládež. O své(á) místo(a) se bát určitě nemusíte, ale přijďte s dostatečným předstihem. Kdo jak přijde, tak si sedne.Představení uváděná v 10:00 hodin jsou částečně zadána pro školy a školky. Veřejnost je usazována osobně pořadatelem až k místu sezení.

Divadlo Gong

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top