Detail info
Close

VLADIMIÍR MIŠÍK & ETC

VLADIMIÍR MIŠÍK & ETC

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

/PŘELOŽENÝ KONCERT Z 28.2.2018/

 

Na jeho songy tančili v šedesátých letech možná už naši otcové, přesto charisma jeho tvorby trvá dál a přenáší se i na syny. Řeč je samozřejmě o Vladimíru Mišíkovi, naprosto zásadní postavě české bigbeatové a rockové scény. Legendární muzikant, mnohými pokládaný za jednoho ze zakladatelů české rockové scény vůbec, zahraje průřez svou bohatou tvorbou. A že za více než 40 let koncertování nashromáždil spoustu skvělých songů, dokazuje nehynoucí obliba u obecenstva.

 

Ačkoliv se tvorbu Vladimíra Mišíka pokoušel marně zastavit minulý režim (několik let patřil mezi oficiálně zakázané umělce) i nepříjemná nemoc, tenhle „táta českého rocku“ se dokázal vždy oklepat a postavit zpátky na nohy. Úspěch u převážně undergroundové scény si Vladimír Mišík vysloužil už první deskou stroze nazvanou 1. Tu známe ovšem také pod mnohem známějším označením Stříhali dohola malého chlapečka. Následovala řada dalších nahrávek, mezi kterými je zatím nejaktuálnější deska Ztracený podzim z roku 2010.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

ZMĚNA TERMÍNU KONÁNÍ: VLADIMÍR MIŠÍK & ETC 28.2.2018 – DIVADLO GONG

ZMĚNA:

Ze zdravotních důvodů dochází ke změně termínu představení VLADIMÍR MIŠÍK & ETC 28.2.2018 konající se v Divadle Gong. Představení se nově odehraje 4.5.2018 v 19:30.

 

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti bez nutnosti výměny.

V případě nevyhovujícího termínu je možné vstupenky vracet v místě zakoupení, nejpozději do 29.4.2018.

 

Vrácení vstupenek:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.    

2/ platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou – vstupné vrací centrální kancelář - Politických vězňů 15, Praha 1 - návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Vstupenky je třeba doručit ve fyzické podobě na tuto adresu.

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket – vstupné vrací centrální kancelář - Politických vězňů 15, Praha 1 - návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Hometickety je třeba zaslat na email: reklamace@ticketportal.cz

3/ platba vstupenek přes benefity

vstupenky spolu s objednávkou je třeba doručit na adresu centrální kanceláře (Politických vězňů 15, Praha 1)

 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení

Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top